Ahh saknar..................

Ahh jag saknar att blogga.. Men ska nog inte börja om för jag sitter typ inte vid datorn mer nu. :)

Asså måste säga får 2 MVG i år, i hkk och slöjd. Sen vg i svenska matte & idrott. Tror jag dock sänkt mig i so. Måste jobba upp betygen i so. :)

Om jag ska blogga igen så blir det till hösten beroende på om jag söker skola i växjö och om jag kommer in, men inget är säkert om jag ens söker dit. VDK.nu (Y)
Det blir att jag måste flytta och lämna familjen och vännerna, jag känner verkligen inte taggen på det, pluss så får man inte ha nåfon hund så blir att man lämnar allt man kännt och har.

Det ända bra är att jag går på en skola jag vill och att jag får vara mer med ewelina, saknar hon grymt, och hennes syskon.  

BIG LOVE FRÅN SANNA

Slutet


Hej, ja nu ska jag ta en bloggpaous. kolla om jag verkligen vill blogga. BILDER genom min tid alla är inte med men  lite av dom

När man har kul är ingen tid slöseri! haha vi dansasåhära kul hade jag med borsan idag (=leskkkkiAssså, Jag ska nog sluta blogga eller iaf BLOGGPAOUS ett bra tag.
Känner att det tar bara tid, och det är inte lika roligt längre.
Faaiiiilllll, BIG FAIL

Hoj!

Typ FAAIL!!
Min vate är fail, för jag inte vet hur man gör en tumjävel. ;( 
 
BILDER---> PERSOMAJÄRVI!Heemmmmaa! Yääy

Heej! Åhh är äntligen hemma igen! YÄÄY! Har ändå vart skönt att vara där i skogen, typ inge måsten bara chill liksom bara slappna av, göra vad man vill. Fast hade varit roligare om det var mer snö. Men man gör väl det bästa av sitvationen?! :) Idag vart jag väkt typ 9.45... -.- Inte glad sanna men aja. Typ passat joel och sånt. Asså vet ni jag stickar vantar eftersom jag tappat bort mina. SAD SMILE!

Nu är man hemma, ska städa lite, och fixa mig inför skoldagarna.

AKTA STAVNING 

Bilder kommer senare kanske(=

Persomajärvi

Heej!

Sry för dålig uppdatering men är i persomajärvi, så det blir inte så bra uppdatering.

Idag vaknade jag vi 10, skönt att sova! Sen så gick jag ut med brorsan, körde han på sparcken, "skotern", sen kom farbron Helge men kusinerna Martin och Hugo. Joel åkte skoter och jag var bara ute. Sen gick vi in, la joel för att vila.. somna själv, sen hjälpte jag farmor och baka och med maten. Nu har jag och jonte sutti och pratat med farbron Herman, typ om mobiler och sånt, hehe. Sen så gick jag försökte slå på nitendo 64 elr vad det heter. Gick iaf inte bra, herman fick hjälpa till. Jag och tvdoser ingen bra deal. (= 

Asså igår när vi kom gick jga upp och kolla efter mia glaggor, ohc gissa vad!? JAG HITTA DOM =D skönt för ögoen, jag ser jävligt dåligt har jag märkt. 

Det är ändå skönt att vara här, inge stress eller nå. Men skulle vara roligare att vara hemma men måste ju hällsa på min släkt. 

AJA hurrni blir väl ett inlägg imorgon!

Bilder frånn igår.Lucia.

 
haha dissa texten reggos och tinas verk. 

Som om han står där med ett leende på läpparna och eld i ögonen...

Heej(;

Fredag idag, ätligen säger många jag säger VARFÖR?! Ska fara strax till Farfaar & Farmor i Persomjärvi. Det ligger i skogarnas skog! Men är där under helgen med syskonen, ska val gå att överleva, hoppas det kommer vara bra väder, då blir det att vara ute. (=

Idag kom jag hem halv 8 på morgonen, inte många minuters sönm inatt. Men kul var det!
Hade lucis på morgonen, riktigt bra ändå, kände hur sömnen kom sakta efter mig! Sen så vare fika, mmums! Ante och Kalle orkade inte vänta på att tåge skulle börja så vi stratade de, kul de! sången var däremot inte lika bra, hehe. Många blev förvånade när våran klass startade de, för var typ inte vi som skulle det, men men kul! (= Litte so efter springet, sen så vare inte no, sen vare, så vi satt där 15 min sen gick alla. Jag och anna var och flummade oss som vanligt dåå! Vi dansade på bord till låten snälla, snälla! HAHAH fan vad dom glodde ;) Sen så dansade vi litte mer! Det roliga tog slut och sanna var tvungen att bege sig till lektion, YÄÄY! Asså såg inget, sen så orkade jag inte så blundade, he blev att jag somna, men inte  länge precis men vaknade av att ryckte tl..
Musik nästa(Y) Hem somna, ut på promenad med Wilda och paka.
VAKANDET fortsätter!

Heej, asså har vart vaken länge nu, men jag somnade lite då och då ;) Vill sova nu för komme rinte orka skolan idag:) Riktigt kul hittills!


vaken fortfarande.

Är ännu vaken! Kul ahh! (; känner att sömnen tyckger på ögonen men ska klara detta! ;) plus den som somnar först blir av med ögonbrynen. ;)

Pussha det bra!

Lucia-vaka!! ;)

Är hos Tinas place nu! Great!(; Reggo är här, väntar in Johanna och Linus och "garanterat" marcus. Kul de!(:
Haha asså jag gillar inte ens RedBull, men ska ha den ikv.

Ha det bra !! PUSS! ring om he jär na 0730813772:D

Nobel! pristagaren häär ;)

Hejj(;
Har kommit hem för ett tag sen från nobel middagen! Det var faktiskt jätte finnt och roligt! HAHAH jag vart nobel-pristagare för bra vänn =D! Bio- biljätt. Känns bra, men var yber nervös. men klarade de, som tur hade jag gurra viktor anna & frida som stöd. Tack♥

När vi fixade oss hade vi kul asså denna dag kommeer vara minne förlivet!
Be strong, hold on!

Asså det går inte bra att läsa för min del.
Pratade precis med mamma om jag fick följa till Kiruna och det fick jag. Men då ska Johannes med så vet inte om jag orkar då. Ifa jag åker så far jag på söndag. Blir hämtad i kalix. Drar ju till Persomajärvi på fredag, Yääy!! Aja kommer nog överleva. Blir faktisk kul att träffa farmor och farfar igen senast var nästan i sommras.I sommras, brände mig inte lite.

Åhhh god news!
Blir nog lucisa-vaka imorrn med tattarbarnen från sjulnäs! (= Kul de!


an endless height!

Hej(=

Sen jag kom hem så har jag typ fixat saker och sånt, ska röja lite i mitt rum.
Jag har lockat håret med locktång och Icurl. I  Icurl så blir det innåt lockar för jag får inte ihop hur jag sak vrida den så det blir utåt, hehe. Jag har nog rakt hår imorgon på Nobelmiddagen.
Ska läsa sart igen.

Åhh vet ni vad jag gör!! Jag har klackskor oc på klacken så snurrar jag, tog 3 varv idag, STOLT! (;
+ jag skrev på alla kemiska namn, STOLT!
Det som är mindre bra är att jag glömmde matten på skolan, hehe. STOLT naee.

Haha snart kanske jag ska börja överväga att sluta skriva så tattigt. ;)
 <--- Icurl Locktång --->

<---Locktång  Icurl ---->


    


you touch my heart

Heej(=

Det är varmt ute.. det betyder att snön smällter och det betyder att det kanske inte blir en vit jul ändå! ...
Idag har jag haft sovmorgon till 9.55, jätte skönt! Anna ringde och väkte mig 09.10.. Haha hon ville komma, ofc får hon det :D! Jag fixa mig och sånt, sen drog vi till skolan. Svenska lyssna på ljudbok, hehe aa. Sen matte, fpratade med janne sa att jag vill ha vg, han sa att det finns en chans till de(: Hoppas! haha viktor och gustav har typ startat en blogg, eller håller på som heter dagligtaanteckningar eller nått, hahah dom antecknar om man säger något konstigt osv HAHA! Ska sen skriva ut länken för vet inte riktigt vad den e.

Nu ska jag läsa och göra svenska recetionen, man måste väll.

Bilder


It's so Weird

Asså jag känner att allt är fel, nu vill jag ha dig här och bara prata med mig.. Prata om vad som hällst för jag vet inte vad som tynger men känner att jag mår inge bra..

Aja ska sluta gnälla. 
Imorgon är prov  för mig, känns bra efter som jag inte plugga som vanligt. (Y)
Nu ska jag plugga so, sen No. Efter jag gjort komplikteringen imorrn ska jag och träna sen hem och läsa den dära jävla boken  känns kul! hehe..  Imorrn blir det bil på jackan jag sytt :D Ändå rätt så nöjd med den (=!

 


När allt känns rätt, men är så fel.

Nu jär he Dh! =D Älskar pogrammet ♥ det har vart hockey:D så inte mycket.. HV71 mot MOODO! nyss vare 1-3 tl moodo. (=Frida har inte ringt ens.. så tror inte hon kommer. Ska väll plocka ihop sängen och de.
Asså vet ni gjorde färdigt min jacka idag på slöjden en MVG!! ;D

Hehe min plan var att få Dima att köpa nå tl mig från indien, asså det har vart min dröm ändå sen liten! Han säger kanske, hoppas verkligen de, skulle bli YBER glad! Hur jag genomförde min plan orkar jag inte förklara (:. '

Asså idag känner jag att jag saknar sjulnäs, vet inte varför men gör det bara! Saknar kompisarna typ. (= Men har ju helt fantastiska kompisar som jag kommit riktigt när sen jag börja i solander.  Tack ni betyder♥!

Just nu är det så mycket att tänka på, ska börja ta dagen som den kommer.

MEn hurrni ha det bra!!!(=


when I dont se anymore.

Heej(=

Kom hem för en timme 40 minuter sen typ, vart på stan kollat efter en klännig tl noblemiddan, hitta en också;)! Asso hitta en annan jag ville ha!! Prövade XS men det var presis förlitet, och sen M men ofc så är den som en säck!!! Det fanns ingen S. HATA de.
Skolan har varit seg, jag har vart yber trött. men he var det lönt! Hade askul igår!Tack alla(=
Asso nu borde jag plugga No, men nej.. Och så har jag so! Shit känne rmig lite stressad men orkar inte nu! (=
Nu vantar jag på att frida den korven ska höra av sig!! Hon skulle typ sova här, men får se hur det blit med de!

Ha det bra!


BILDER
Haha!Dima..:)

Asso jag och hanna var med jonte och dima! =D Sen så kom hanna på att vi ska klippa dima, han sa självklart okej! (; Först så var det tveksamt men asso sen så blev det snyggt:O Och då jonte ba : Ehh dima får jag klippa dom har ju förstört! (han lura) Jonte klipper potta! :@ vi försöker fixa men jonte tog saxen igen :O VÄRRE FYFAN!
Vi föröskte men han snaggar sig nuu.... JÄVLA JONTE!! + hanna råka göra en kalfläck... ;)
Dima nu är du se het..!! +Jonte snagga sig med nuu efter färgat håretHAHA !

 


Hej jag går vilsen när jag går hem från skolan!

HAHA asso har precis lejdat mej på hannas msn.. IGEN ;D
Jo, min plan den gick fram, men kanske inte ända in!! :O Får hoppas på det bästa;)
Hanna är kåt i min bror så är däär nu..Tur att du sover i kkkällan! Och i rummet är också stinky!!

Idag hare vart Hel bra:D


Aprona :D♥


Ante gangsta:O dissa dom andra!denna dag

Jag borde vara arg men du räddade min mobil ;)

Funderar på om jag ska avslöja min plan ?


L1 en lått som johanna sa jag skulle ta;)


Bobby är cool!

HAHAH idag kom hanna till skolan, och jag nämnde namnet bobby, hon ba Asså hatar bobby, han jävla läppar!!
Åhh jag bara men han e ju coool, vill ha han hårset;) Hon ba ser jag att det står bobby i ditt rum så SLÅR jag dej!!


BOBBY! BOBBY! BOBBY! BOBBY! BOBBY! BOBBY! BOBBY! BOBBY! BOBBY!

PUSSA MIG BOBBY
BOBBY STÅR BAKOM DIG !!
AHHH
SPRING
BOBBY KOMMER!
BOBBY KOMMER!
BOBBY VILL SNACKA!
BOBBY ÄR BÖG!
BOBBY BEHÖVER STÖD!!!
BOBBY BLIR SÅRAD I KRIGET!

BOBBY VILL HA EN MACKA!!


Hahaha jag har allt under kontroll ;D

HAHAHAH

Nu e det dags ;)

Heej (= skola äver SKÖÖNT ;)
Asso fick veta en sak idag =D kan ej säga vad men =D 
Vi hade Vollyboll idag på idrotten, asso jag och frida fick tl värsta spelet :O Jag tog den passa tl frida hon passa upp den jag hoppa och smärch!!! ;D Grymt, men sen så blev jag litte arg på vissa men bara fortsätta kämpa ? :P
på vägen hem så gick jag med ante och prata,, finnt(Y) men sen tog han mej och hede mig i snön.. han fick dock själv snöboll i ansiktet =D sen så kastade han på mig igen.. Asso jag suger på att kasta men jag pröva och mitt i prick!! =D Rakt på skallen! Fatta jag äger!
Nu ska jag tatta hit min mobil och ringa en,, så jag jkan utföra min plan :D!!

Haet bra♥


everytime I close my eyes I see you, and that is a pain in my heart

Heej (=

Skola snart igen, har hål(Y). sitter oc ser Våra bästa år ♥ Asso Zack har dött :'( Chelsy har kör på han, Clarie håller på att döö, Hope är inlagd på grud av Zack, bo har panik. Alex är tyå skjuten =D!!! Asso hela jävla serien barkar.

Åhhhh Idag ska jag gör min PLAN=D !!! Men ni får inte veta vaah ;)!

Bilder kommer senare efter skolan ;)


Tidsfördriv ;)

(xxx ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(xxxx ) du har gått in i en glasdörr
(x ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(xxx) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(x) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det!/ naee har gått på den förr ..(A)
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x ) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
(/) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(XXX ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(XX ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x ) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( x) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:15 om man inte räknar med alla extra xx ;)

18 eller mindre betyder att du inte är dum.


Show Must Go On!

Godnatt allihopa!(=

Nu har jag tänkt sova, ork inte vara vaken  mer.
Nån som vill läsa ut boken åt mig?(A) det går inge bra.

Asso sitter och tänkere på att det är idol final på fredag! Erik måste vinna, han har i genomsnitt gjort bäst av alla, och han är bäst, oshit vad jag blir arg om hajjna calle vinner!

Naee nu ska jag sussa(= haet bra!


Hey Mr: Dj, want you play another love song

Läser fortfarande. Gud så kul!!! NOOT!
Imorgon har jag värtsa planen i min hjärna, hahah super bra plan asså! Men jag kan inte avslöja den nu, hehe;)
Ska träna imorgon oavsett vad som händer!! Känner värsta beroendet av de! :O Hänger du? (=Lyssnar på sterion, kom denna låt, asso endå härlig att lyssna på. Gammal inte så bra men endå! (=Snö of sweden!

Hejj,
nu håller jag på att försöka plugga, det gåt inte bra. Gjorde min önskelisa ist.
Åhh vet ni kanske far till kiruna på söndag! Kul de, men på fredag blire nog ner mot persomajärvi, Yääyy!.. Men se de posetiva i de negativa man får ju köra skoter! =D  


1. Escada, ocean Lounge
2. dinsko sko ;)
3. Snö of sweden
4. Hypnose mascara
5. mobilhörlurar
6. pengar. 

 


When life plays!

godmorgon(=

Asssoo det är PLUS ute.... Det betyder att Knuta smälter!! :( You are a suviver!  
Idag blir det att läsa ut en bok, som jag skulle gjort för 1 vecka sen.. hehe! Sen kommer recentionen. Yääy!!!!!!
Har fortfarande inte pengar på mobilen så ni vet.. :(!  

BILDER!!!   BILDER!!!  BILDER!!!  BILDER!!!  BILDER!!!  BILDER!!!  BILDER!!!  BILDER!!!  BILDER!!! 

JAG & KNUTA! ;)

 
REGINA OCH KNUTA!! ;)KNUTA IS THE BITCH ;) ÅÅHH ASSÅ VISS E HON SNYGG? :oJAG OCH KNUTA! ;) 

 
KNUTA WTF;)
FUCKING SHIT VAD JAG ÄR COOOOOL! HAR JU DIMAS KEPA!! ..lördag kvl ;)

Sanna och Reggo, gick ut.. dom vandrade längs öjebyn tills dom komme rpå att göra en snöman!
sanna och reggo började bygga Knuta, Sanna och Reggo kämpa och slet med knuts delar, blod svet och tårar! Sanna och regga hade hunnit långt på Knut men då kom "Tre tattarbarn". sanna och reggo springer iväg. De tre tattarbarnen dödar Knut. sanna och reggo får panik. sanna och reggo skriker "NEEEEJ DÖDA INTE KNUT!!!! RÖR INTE KNUT!! NEEEEEEEEEJ!!!" De tre tattarbarnen går. sanna och reggo går ledsna tillbaka och lagar Knut, och då inser vi att det är en tjej så hon få heta Knuta:D Knuta blir glad:D:D:D ... ..med ett fint resultat... hahaha! =D

Den som rör knuta ska åka på deng av vitaängel och blå bävern! ^^

Alla som läser, vill ni vara snälla att iaf slänga en tanke på Knuta så hon inte känner sig ensammen. För hon är ensammen på skolgården.. Stackars Knuta!!

( BILDER KOMMER SENARE IDAG, efter jag vaknat(;  )
HAHA he har vi gjort ikv, men när vi kom hem så spelade kort med Dima o Jonte FAN vad ni fuskar!!!Sen så spelade jag och reggo Vistträsk spel. :') Tatti lörd men endå bra=D tack reggo!


"Äntligen en vit jul"!

HAHA asso jag är ganska osmart ibland, eller nästan aldrig, så alltså händer det ibland.. :D
Iaf så for jag o morsan tl erikaK nånstans.

Morsan: Ja, äntligen en vit jul!
Jag: mm,....asso jag fattar igt inte vad dom menar med de..
Morsan: men att det är snö!
Jag: vah,? jahaa....
Morsan: Vad trodde du?
Jag: Men att negrar och mulater och sånt inte fick fira jul... Asso vit jul..
Morsan: ASG!
Jag: Men vad hur ska jag veta?
Morsan: ASG


Idag har jag inte gjort mycket :P
Nu ska jag till reggo på kullen ska dra med hon hem :)


TAKE CARE♥

Aahh sova vore göött!

E jätte trött, Reggo och bakkis plågar mig, asså gör så jag är vaken ;)  Men men (='
Vart en bra dag idaa, fast jag har blivt buren ut i snön på skolan och sen efter kom det en som lyfte i mig i snön men då var de ju chill för jag blev inte precis blöt eller så (; + jag kan inte springa mina uggs man halkar typ  :O


En nyy teori! : Att gå på dom med uggs på vintern är som att sparka på dom som redan ligger! ;)


JOHANNA Å REGGOSANNA ÄLSKAR OSS!!

dima äger..

Hej, 

nu är dima här med jonte, men sitter och pratar med han. ALVARLIGA saker! hehe han ligger i min säng som han inte får, men har dock noppat några trån av han för det så HEHEHE ;)
snart kommer johanna :D Yääy.. Häng med oss ikv? :D


Eyy hörrni, kolla in denna blogg hon är jätte bra på att blogga! och almänt bara bäst!
www.duvethonewelinah.blogg.se

Live från datasalen ;)

Hooj (=

Nu sitter jag i datasalen börjar om 9 minuter.. HEHE inte kul!
VI har haft bad i morse, jävligt jobbit att bada nyvaken.. Men iaf så hade vi trampa vatten, jag körde på mvg 12 min asso helvete det e jobbit. Men klarade dej! Se så flöt jag 10 min Vg+ typ ville ta Mvg 12 men fick klasup. Aja me är endå nöjd!=D

Slutar 14,10 ska in till stan då och ta id-kort tl moppe kortet. Sen blir det att vara med Bill Bob Bobby!  

Tack Care! 

Sovgott!

nu ska jag sova, mhh längtar tills jag stänger av min hjärna så den slipper tänka hela tiden. Men när man är smart så blir det så! Alltså jag är smart!(;

Asso idag, jag ville bara kasta bort jonte och Johannes, men det kunnde man ju inte.. Iaf hade johannes tejpat för kranen i köket.. Jag gick dit och satte på vattnet, självklart sprutarde det överallt!! Jag får damp, och tvingar han att torka upp + en hotade att jag skulle stänga av datorn(Mohahah), han tvingar mig att gå ut först ur rummet för jag inte skulle stänga av datorn... jag gick in på toa för att lura han.. Medans jag skulle lura han skulle det ju låta som jag tvätta händerna elr na, så jag slog på den kranen.. Asssåå FYFANN, ungen går mig på nerverna!! Han tjpade där med fast där sprutade det ändå in i väggen.. Men då fällde jag johannes och drog ut sladden till hans dator!! Usch. 

Sen har jag sola, och plugga. 
No life day! Men imorgon blir det att vara me johanna=D Bob och kent! Billy Bob Bobby!
+ har börja skriva brevet;)

  

bara sorgligt

vet du jag ska döpa mitt nästa värk tefter dig

johanna säger:

känner mig hedrad=D

sanna' säger:

mm vet, men det borde du inte!! du vet att du kommer bli en av dom....

 

johanna säger:

hehe !

sanna' säger:

KATTIS och järald!!

johanna säger:

eh ja ? -.-

sanna' säger:

japp en av dom ... JAg håller ögonen på dig nuu!

johanna säger:

men åååwhuh

sanna' säger:

javet det är skrämmande i början sen blir du van tanken, sen så när du verkligen e en av dom blir du deprimerad och gör en MOODODOCKA av dig själv och sticker dig över allt! och sen så blir du desperat efter choklad och tvångs äter!! Du blir denna kvinna som väger 220 kg och sen så ger du dej på små barn och torterar dom med ditt desperata snack!!! Sen så är du en av dom på RIKTIGT

 

johanna säger:

läskigt juh

sanna' säger:

japp, alltså kommer alla frukta JOHANNA DEN FETA BABBLANDE SJÄLVMORDSBENÄGNA GEEKEN 2!

johanna säger:

Åhhneejj:O

sanna' säger:

mmm INTE BRA!

johanna säger:

näädå ;)

sanna' säger:

..

 

sörjer för dig :(
Hmm skrev med johanna..I just wanna make to a boll end throw it away.

Hej,

Har kommit hem från skolan för ett tag sen,, nu är det väll bara att sätta igång att plugga. Yääy!
När jag kom hem kom en av min DAMPIGA borsa, och höll på att dampa, sen kom den andra som är 16! Fyyfan vad jag vill kasta iväg dom. Usch!! Undra verkligen vilken som är 10 och vilken som är 16.


Min och Annas Historia

HEHE, Okej lyssna noga!

Det var engån två saker som hete Sanna och Anna, dom sakerna var nämligen inte vanliga saker, utan dom var dom snygga smarta kungliga sakerna. Alltså så betsämmer dom allt!! Obs ALLT!  Alla människor= SLAVAR arbetar för Sanna och Anna, och slavar har koppel som dom är kopplade i. Hur som hällst dör alla i slutet FÖRUTOM Sanna och Anna =DHAHA som ni ser är det tova som blir Grillad!!! Mohaha


Här har vi Gustav B som hoppar hopprep i en burr som har brinnande golv,HAHA!
Och så är det en lite sparv i koppel denna åt vänster, Det är kalle! HAHA
Vi ser också en krupande gubbe som har ett rep runt sig, det är frida!HAHA SLAV HELA BUNTEN mohaha!
Och denna stora eliganta saken till höger är Anna! HAHA :D

EN närmare bild =D Spraven kalle till vänster, Frida i koppel som ante håller i, och Ante är i ett koppel som Anna elr Sanna Håller, Sen äre gurra i den Brinnande buren!

Här har vi Viktor som rider joel.. Viktor sitter fast i koppel så han inte smiter!
Och så har vi KUNGARNA =D=D pluss så ser ni alla koppel vi  måste hålla i.
Kalle igen, nu ser jag att det är en liten roffe med också.HAHA här ser vi Vad som händer med ante och Viktor sen.. ;)


HAHA hade as kul när vi gjorde den, nu hänger den i A korridoren=D


funntime!

Hej(=

Kom nyss in, vart ute och lekt med  hundarna kohi och grym och ett tag brorsan Joel. 
Idag på skolan, aa det var kul, Anna och jag på svenskan det var yber kul, höll på att börja asg.. och våran lärare läste högt ur en bok, heheh vet inte nå vad som häänt, ehmm jag och anna vi ritade värsta historian =D! Eller inte för att skryta så gjorde vi 2! (= Sen var det dans men for hem ist ocg plugga.  
 You drive me crazy

Hej(=

Ser Christine nu, det är rätt så bra ändå. Pluggat ganska mycket idag. Less as hell.

Nu ska jag se resten av Christine och sedan duscha o sova. 

 

without each other everything feels empty

Hej. (=

Vart skola ofc för mig idag. Det har vart lite små jobbigt för jag känner mig inte riktigt 100.
Självklart har vissa försökt dra ut mig och snödränka men icket, jag sparckas bara då!
Nu är jag jätte trött, ska nog ta en powernap i 15 min eller nå. GÖTT ohja!
Asso känner taggen att fara och träna idag, men vet inte om jag pallar med mitt huvud. Hadde iaf varit riktigt skönt!

Wilda! (tack johanna)

Skolan nu.

Godmorgon (= börjar om 4 min.. Kommer sent men det gör inte nå.. hehe. Idag blirde att vara på skolan och ålugga när man kommer hem, ska kanske försöka dra med nåån tl gymmet.


RSS 2.0