GODAIVA

nu ställer jag in PDOL... känns grymt tråkigt. Jag är inte frisk, kommer förhudligen få hallsdjur som jag kallar det. känns så och ser ut så. Tror jag följer till stugan med pappa. Blir väl myggit och bra! Ska väl prata med föräldrarna förlåt menade päronen om Lk ist, både billigare och jag lär vara frisk.

He blev krig typ om min biljätt, den är ju trosallt billig! Men ska sälja den till min nära vän anteboi! :)) 

Om ni vill veta så är mitt smeknamn av farfar Godaivagode, och förkortas med godaiva.. haha 
Tyvärr brukar ju min far säga det också, men det är ju sällan som tur är. (; hehe:) 



SMEKNAMN AV FARFAR
 
Mamma- Vicko
Pappa- JK, (jonny korven)
Jonte- Ponte
Jag- godaivagode
Johannes- vet it.
Joel- vet it
Ivar- Milles.

alla- barsel arsel

Han e gode frääään

Sjuk! Ehh kul! ehh ja eller?

Har fan inte kunna sova inatt, vaknade halv 6, sjöblöt.. uää. Kallsvettas som ett svin, brukar inte göra det men jorååå! iaf an jag duscha och sen så sjuk anmälde jag mig, ska dock jobba in timmar jag missar.
Sen har man städa lite i rummet efter johanna har varit och stökat. .. -.-' har också tömt och lagt i diskmaskinen osvosv, inte ens intressant. När familjen kom hem så vart det ett jävla liv, orkar inte! Man får ju ont i huvudet av att bara lyssna på hälften.. gick därifrån dock.  Nyss skulle min bror låna vatten flaska av mig och det fick han, jag skulle hämta den men då springer han själv för att hämta den SOM HAN INTE FICK! Jag blir sur och allting slutar med att det är mitt fel. Men jag är ju sur helatiden så. 

JOEL-
Sanna vet du, idag på dagis så bet en skalbagge mig!!
JAG- Ojdå!
JOEL-Ja se! (han visade ett rött märke på hans fot.)
Men då grävde jag ner den i jorden!!!!


Livet leker..

Allså har mått dåligt sen i söndags men ingen har lyssnat på mig utom tommy. tack! Men nu fan med ipren så har jag 38.4 grader.. är typ död när jag har 37..... BTW det blir PDOL.. Tack mamma och pappa som kan prata vett med mig.♥  Hallå PDOL utan SJÄLVSTE PDOL? He går inte för sig.

Idag har jag röjt runt som fan med ett sprängande huvud och frysen som en isbit. Kul har det var med jobbit? aafan. Ikv så drog man till hammenviken och fiskade som motsvarar några kast var. ;) sen så satt vi och käka vindruvor och snacka. Sebbe gnäller på våra mygg? Jamenar dom är ju inte ens här nu?   :))

GODNATT SNYGGINGAR

FÖRVÅNANDE ENS... ORK IT

Japp där rök min PDOL som jag taggat till i hur många veckor som hellst. Fast får ändå inte dricka för mamma är ensammen hemma och allt kan hänad så ja, man får väl acca det och ha smile på läpparna ändå. Nog för man kan ha kul utan, med det kan blir roligare. ;)

Idag har jag jobbat, som att jag trivs ändå fast det ät jobbigt och tråkigt, men personalen är nice, sen så är det grrymmmmt snygga killa, sommarjobbar ;)))) Hoppas dem är kvar imorrn. På lunchen träffade jag dima. Efter Jobbet drog jag och skulle hoppa på linus men jävlen hade vaknat.. min plan gick it hem. SEN vidare till stan! Där jag var med Fanny och träffade elin och tova. Sen drog jag till Sara och var med hon i hennes lägenhet. Grymt fint har hon! Måste bara säga, att hon är en underbar person! ♥ Dom kanske kommer imorgon och hälsar på. :)

Vi satt på hennes ballkong, och när vi ska gå in så hade jag tydligen mobilen i knät, det viste jag inte så jag bara reste mig och pang så for den ner typ 5 m i assfalten.. TRASIG, så nu prioterar jag bort min pdol helg fö en ny mobil....... asså känns förjävligt. ;(


FULINGEN SJÄLV

SOVA GOTT ♥

Nu ska jag sova. Denna eftermiddag/kväll blev tillbringad med mamma och pappa, jag satt och skrek till dom, men tro inte att dom är änglar! Alltså vi bråkade. Sen så drog jag till johanna fast jag inte fick det, men dom sa inte nå när jag kom hem, great! (kom ju på att på detta vis påminner jag ju dem..)
Jag och Johanna hade mycket att ta ifatt, shise! Imorgon blir det då att dra och fiska med Johanna, sebbe och tror jonte skulle med. ;p  nice elr ba vadå? Hatar fisk.

FRIDA, jo tackar! jag vett du är grymt avendsjuk på min röst, och börjar faktis fundera på idol.. vore liksom kul, fast då blir det ju inte ens en match.. lika bra att ge mig kontraktet. ;-) Eller?


SÖNDAG-SOVA- SKA VI SLÅSS

Helt fucking död var jag denna dag. sov typ bort seriöst hela dagen. Har ont i halsen men kände det då, och hade jätte ont i skallen. På kvällen kom dima så spelade BuzZ med fjanten, jag nollade han förfan, Hollywood Q!
Sen for jag till tommy och var social med han. Skulle sett hur fint jag ritade både på papprerna och i hans ansikte! hehe! :)
  

LÖRDAG-HEM-BORGFORS

det var as kallt att sova i tält.. iaf vi vaknande och strosade om kring ett tag, alla vi var dööööda! Sen så begede vi oss upp mot centrum, där tvingade jag dem att shoppa! ♥ det slutade med att jag gick själv. (Y) eller? 
När jag och sebbe kom hem så for vi till varsit hem. Sensenare så gick jag och snackade med Kalle och krille, nicke kom, och sen linus och hans vän. trevligt. Efter det drog jag till borgfors med sebbe, på vägen så våldgästade man lata frida, men jag fick med min pärla, när hon väl kommer ut då fan är det krut i hon♥ Hos Hanna så spelade vi biljard och pings och pingpong. Sen skulle vi och träffa Gurra, ante och anna. det började med att jag blev inlurad i skogen med moppen, he blev slirit i sanden, bränt luktade det också. NICE! Eller? Sen så hittade vi stolpkotten! AMEN på det. Vi stannade efter vägen och snackade, och jag hade överskottenergi, eller övertröttsenergi?? ;-) var allmän flum. ORK it mig själv då. Efteer det blev det hem till huset i borgfors igen, när vi kom dit så tänkte jag busa, men det gick inte bra, men skrattade gode jävla mycket! Sen så tog jag hannas  mini gitarr och sjöng några låtar för dom, dans fick dom med..;) Fatta avendsjuka dem är på min röst! ;o SEN HEM OCH SOV.  Den som läste hela detta inlägg har väldigt tråkigt. Glömde säga idag har jag vart otrvlig som alla andra dagar.


FREDAG - TRÄSTOCKS

Det var as kul!
Ork it berätta allt, det kan vi ta irl när eller om vi träffas. ;)


JAG VART SJÄLVASTE PDOL! EMELIE BLEV BARA PL ;)


IDOL DENNIS FÖRFAN ;) tänka sig att jag kom på det :D

BTW VI TRÄFFADE IDOL TOVE OCKSÅ, NICE;)


Fick ingen bild på fanny

pulled the trigger

Hon satte honom som brinande 'slutet på en midnatt cigarett,
Hon krossade hans hjärta, han tillbringade hela sitt liv till att försöka glömma,
Vi såg honom dricka sin smärta bort en liten bit i taget,
Men han kunde aldrig bli full nog för att få henne bort från hans sinne
Fram till natten..

Han satte flaskan mot huvudet och tryckte av
Och slutligen drack bort hennes minnen,
Livet är kort men den här gången var det större
Än den styrka han hade att komma upp från knäna.
Vi fann honom med ansiktet nedåt i kudden
Med ett meddelande som sa att jag kommer att älska henne tills jag dör
Och när vi begravde honom under vide
Änglarna sjöng en whiskey vaggvisa

Jag e ball!

drar nu hejs, blir fet update sen

A penis has a sad life. His hair is a mess, his family is nuts, his neighbour is an asshole, his bestfriend is a pussy and his owner beats him !

.

WELCOME TO THE WORLD

Now you coming down to earth, okey.. Hello!





Then I'll be gone!


victory

Hej,
imorse så räddade jag och farfar en kalv som hade blivigt född inatt.. Otroligt att den överlevt den kalla, rengniga och framförallt blåsiga natt.. Den är 3 veckor förtidigt född och ligger och kämpar för att överleva dagen.. Den är jätte liten och av denna kyla den har kämpat med kan det bli svårt att få upp värmen.. men vi håller hoppet uppe!






Hahah ork it länger, fan vad ballt ellerhur? ne. Vädret är piss och jag sitter och planerar trästocks med emelie och fanny, sebbe får bara veta vad som händer. :)



TRÖG BARN ♥

 Fanny säger:
;s
du gör mig trög ;s

sanna' säger:
kan du bli trögare?

Fanny säger:
ja?jag är ju inte ens trög, så då kan man nog bli trögare x)

sanna' säger:
du inte trög? himmlen inte blå.. vatten inte transparant ungefär samma påstående

Fanny säger:
 hahahaha xD nää

 


Taggad till tusen!

AHHH Sebbe är i piteå på fredag kl 07.00!! Han följer till trästocks som vi drar till PÅ FREDAG sover där också:D FETT NICE, fast inte dumheter! MEN NICE NICE NICE!

Gissa om han kommer få en sanna specialare kram?!? HAHA ;) har inte träffat snubben på 3 år?? :( Men nu ska man ta ikapp detta! :D


Sebelaistan- öknamnet av mig. :D


Skvaller in my heart! ofc!!!!

Aniston förföljd av stalker

24-årig man har med sitt förvirrade och aggressiva beteende skrämt upp Jennifer Aniston ordentligt.

Nu ansöker skådespelerskan om besöksförbud.

En 24-årig man uppges ha kört tvärs över hela USA för att leta upp Jennifer Aniston, 41, i Los Angeles.

Enligt domstolsdokument fann polis mannen i sin bil den 15 juli väntandes på stjärnan. Med sig ska 24-åringen ha haft ett vasst föremål och isoleringstejp. Han ska även ha haft ett anteckningsblock fulltecknat med meddelanden om Aniston.

”Jen sa till mig att hon vill att jag ska bli pappan till hennes barn”, löd en av anteckningarna, enligt Daily Mail.

Mannen hade även ristat in stjärnans namn på sin bil.

”Extremt plågsamt”

Polis hann ikapp mannen efter att hans pappa larmat om att han var på väg till Kalifornien för att söka upp Aniston.

24-åringens beteende har skrämt upp skådespelerskan och fått henne att ansöka om besöksförbud för mannen.

– Han har aggressivt sökt personlig kontakt med mig. Hans vanföreställt tvångsmässiga beteende, förföljelse och hotande är irriterande och trakasserande, skriver Aniston i anmälan som lämnats in till en domstol i Los Angeles.

Hon skriver också att 24-åringens beteende är ”extremt plågsamt”.

– Jag fruktar för min personliga säkerhet och för dem i min närhet.

Mentalt sjuk

I domstolsdokument beskrivs mannen som ”besatt och mentalt sjuk” med en våldsam historia. Han ska ha attackerat sin mamma flera gånger och tror att han är släkt med flera kända personer, som bland andra Oprah Winfrey, Jay-Z och Jennifer Lopez, enligt Daily Mail.

Efter att mannen greps av polis fördes han till en psykiatrisk klinik.



Nu ska jag fortsätta läsa Glaze och in touch! <3


Konstig dröm!

Godmorgon fast halv 05.30(: Asså det var helt sjukt imorse.. jag vaknade och var pigg?!?! Kanske taggad för jobba? Ne omöjligt.

Hade värsta fuckade drömmen inatt ;o Men orkar inte skriva om den


Måste ju fråga, Varsfan har dom gömt hagelbössan???! :@
Jag sover i norrarummet och på den sidan har dom en granne som har en äcklig hund som sover ut på nätterna och skäller som en jävla dåre! Fyhelvete det gick inte bra att sova, fast efter ett tag hade hans skall blivigt som en melodi i min skalle..



SÅ GRANN!


TRÄSTOCKS



JAG DRAR TILL TRÄSTOCKS LÖRDAG MED BRYDSEN!
Tackar papi och mami forkortat med PÄRONEN.


A night like that;)

Sitter i farmor och farfars hall på golvet och glor på den högra väggen samtidigt som jag tänker på dig. HEHE skoja! hoppas ni fattade jag är inte hemma. :)

kan ju säga att igår fick jag och emelie en så kallad impuls ryck, att vara med varandra. Tror klockan var halv 12? Kunde inte  vara hos mig så vi drog till hammenviken (förvånande?) och gjorde en eld på en bart ved och en tändare, jävlat otroligt att vi fick upp den! :D

Det var husvagnar som kampade på hammenviken också, och jag och emelie hittade ett svärd som vi tog och gick runt deras husvagn och ja var helt cp.. Dom vaknade.. HEHE
Sen efter ett tag kom tommy. :) Han räddade våran eld med hans ide att hämta pinnar!! smart eller?;>
Det blev också en hel del kottkastande, haha! Och ja, Tommy ska vi kalla det stenkastande??
iaf så stod vi vid grillringen och det var en fiskmås vid vattnet som flög omkring. Tommy fick en briljant ide att träffa fågeln med en sten, Han kastar och han PRICKAR en HS, fågel vart nog lite sne, haha! men alltås enbart tur! inte skills någonstans. ;-)

jag kan inte ladda upp bilder..


I wanna see you baby, staying by my side



Everyday, every night
I wanna see you baby, staying by my side


0730813772!


Ork it!

Vill bara ut ikv, inte sova hemma eller vara hemma.. är helt typ yber. R-Ä-D-D-A   M-I-G!

Idag har man inte gjort mycket iaf. vart med dima och jonte och johannes. Lirat lite boll och kört lips.
Kan då säga jag prickade målet, FAKTIS! ;D jävligt stolt.
Om ni vill veta en till sak, så sköt jonte en boll i mitt ben så det gjorde sjuhelvetes ont. Tack.. 
en till sak då, dima fes på bollen, och han sköt på mig... Det är inte ballt. 

Jååå laddar hem värsta skräckisen, den ska jag då inte se!!  inte själv iaf, kanske med någon, men det måste då diskuteras..  Verkar helt jävla cpläskig. ;)
¨


He blev ego pic för 1 vecka fram ;)))




Lips - sanna, det låter förjävligt

hehe min kväll kan ju suga balleee! Eller? jåå.
Sen kusinerna åkte hem, har jag städat. bytt sängläder, damsugit, skurat, dammtorkat och plockat skräp, asså he gick it för sig.
Men nu kommer jag till det värsta! Jag har inte sängkläder som matchar varandra.. FYFYFY! Asså VITT OCH ROSA LAKAN?!?! Jävlat kortslutning i min hjärna när jag tänker på det.. visst det må ju vara om det är två olika påslakan men det är nog illa, nu är det katastrof.

Sen kom jonte hem så då körde vi lips, det är bättre än singstar! Alltså jag ska nog lägga min sångkarrär på hyllan och satsa på kläder!hehe, det låter ju för att vara snäll FÖRJÄVLIGT! Vi snacka skadeskjuten räv eller javettefan, men illa är det.

Orkar inte ladda upp dagens bilder nu.



24 to life - eminem

ändå bra låt, handlar om att en tjej behandlade han respektlös osvosv



Too late for the other side
Caught in a chase 25 to life
Too late for the other side
Caught in a chase 25 to life
Too late (I can't keep chance in it)
Caught in a chase 25 to life

I don't think she understands the sacrifices that I made
Maybe if this bitch had acted right I would've stayed
But I've already wasted over half of my life I would've laid
Down and died for you I no longer cry for you
No more pain bitch you took me for granted
Took my heart and ran it straight into the planet
Into the dirt I can no longer stand it
Now my respect I demand it
Imma take control of this relationship
Command it, and Imma be the boss of you now, goddamnit

And what I mean is that I will no longer let you control me
So you better hear me out this much you owe me
I gave up my life for you, totally devoted to you while I've stayed
Payed for all the way, this is how I fucking get repaid?

Look at how I dress fucking baggy sweats, go to work on this
Always in a rush to get back to you I ain't heard you yet
Not even once say you appreciate me, I deserve respect
I've done my best to give you nothing less than perfectness
And I know that? 'ill no longor have nothing left
But you keep treating me like a staircase it's time to fucking step
And I won't be coming back, so don't hold your fucking breath

You know what you've done no need to go in depth
I told you, you'd be sorry if I fucking left
I'd laugh while you wept
Hows it feel now, yeah, funny ain't it, you neglected me
Did me a favor all my spirit free you've said
But a special place for you in my heart I have kept
It's unfortunate but it's,

Too late for the other side
Caught in a chase 25 to life
Too late for the other side
Caught in a chase 25 to life

I feel like when I bend over backwards for you all you do is laugh
Cause that ain't good enough you expect me to fold myself in half
Til I snap, don't think I'm loyal? All I do is rap!
I can not moonlight on the side, I have no life outside of that
Don't I give you enough of my time, You don't think so, do you?
Jealous when I spend time with the girls
Why I'm married to you still man I don't know
But tonight I'm serving you with papers
I'm divorcing you, Go marry someone else and make him famous!

And take away there freedom like you did to me
Treat'em like you don't need them and they ain't worthy of you
Feed em the same shit that you made me eat
I'm moving on forget you oh,
Now I'm special, ha I felt special when I was with you

All I ever felt was this helplessness
Imprisoned by a selfish bitch, Chew me up and spit me out
I fell for this so many times
It's ridiculous and still I stick with this
I'm sick of this, but in my sickness ain't addiction
You're a... ?
Evil as they come, indictives as they make 'em
My friends keep askin' why I can't just walk away from
I'm addicted, to the pain, the stress, the drama, I'm drawn to shit
So I guess imma mess
Cursed and blessed,
But this time Imma
Ain't changin' my mind I'm climbin' out this abyss
You're screamin' as I walk out that, I'll be missed
But when you spoke to people who meant the most to you,
You left me off your list
Fuck you hip-hop
I'm leaving you, my life sentences is served bitch
And it's just

Too late for the other side
Caught in a chase 25 to life
Too late for the other side
Caught in a chase 25 to life
Too late
Caught in a chase 25 to life



Skaka på kroppen från topp till tå!

Köttfifan! Eller?
Nae, sen man vaknat har man vart ute, lekt mer brorsan och kusinerna och stekt, inte helt fel väder idag inte! ;-)
ikv asså vad fan händer då??? Alla är ju borta eller jobbar, det kan ju suga. Aja något kommer jag som vanligt på.


Hemma för ett tag osvosv

ehjåå sedär jag är hemma på en fredag denna tid, det var ju ett tag sen.
Har vart i sikfors med Ante, gurra och hanna. HAHA fan vad kul det vart.
Först drog jag och hämta totte på jobbet sen drog vi och våldgästa ante som var svin trött men ut kom han. Vi 3 trod och våldgästade gurra. Där så började jag och ante att ta hannas mobil, tog ett himmla bra tag innan hon märkte att ante hade den. ;) Vi spelade också kubb, som att jag och hanna suger!!!! Prickade inte ens en pinne..
Men vad kan man säga, allt var hannas fel. ;)

Sen efter det så skulle vi till ante, det började inte bra och slutade på samma gård som vi skulle ifrån.
Det var såhära, Hanna skulle köra gurras moppe, det är ett gammelrackel som man ska väcla med. Hon starta och växla, släppte kopplingen försnabbt så moppen hoppa iväg och hanna höll in kopplingen och gasa rakt in i ett träd.. HAHA ;D Det fula var att hon slutade inte gasa när hon krockade utan hon fortsatte gasa fast hon var i trädet.
Alla vi dog ju i skratt.. Så pass så vi slutade med att vi satt på marken och garva sen så satt vi och snacka med an massa jävla garv. (-;  Grymt roligt vare.

Sen så for jag och hanna hem till hon, skrattade vidar åt våra flum. Jag råka kasta ktechupflaksan på hon.. ojoj ork it berätta ;)




Hanna- Sanna ta av dig kläderna!!
Jag- Men jag vill inte!
Hanna- Jå!
Jag- Asså du säger alltid då när jag är med dig...:((


Joel-Nå läskigt!


PEEEEP

AHH MINA BRORSER SJUNGER LIPPS PRECIS BREVIS MIG OCH JAG HÅLLER PÅ ATT BLIR DÖV! HAR REDAN FULLT MED SKAVSÅR! det får man ju bara dom öppnar truten.. haha kan ju säga att i familjen hedlund ska man då inte satsa på sång. eller?? haha.

Idag har jag vaknat och fixa mig sen dragit till stan shoppat loss igen, he blir ju att fara och jobba snart igen i 3dagar.  Nu ska jag kanske till Hanna och snacka, ikv blir säker vara hemma eller fest fast nyktert.(-:



LITE AV DAGENS KÖP

PARTY ALL THE TIME

sitter hemma nu, har in bloggat sen i måndag tror jag, det är för jag inte haft tid eller sovigt hemma sen måndags. 

Tisdag, på eftermiddagen drog jag till hanna och var med hon, hon fick sin present då för hon fyllde år. Jag kolla på deras träning.. ur tråkigt, det hade vart mycket roligare om alla hade sprungit naken! Btw det är herrarnas träning. haha:) Sen drog vi och bada i arnemark.  
Slagga hos hon. PLUS han vara med dima också:) satt ute och snacka med han. tror inte det finns någon annan kille jag litar på så mycket som han, riktigt bra vän.(=
 
Onsdag när vi vakna så drog vi till stan för hon fyllde år osvosv. Där lyckades jag shoppas så pass så jag liksom sväva. ;) Sen så på kvällen var vi i arnemak och grilla och tälta. Det var Hanna, fanny, konkas, gurra och ante. 
TREVLIGT. Grattis hanni ♥. Beach Vollyboll var ju riktigt kul. 

Torsdag: jag vaknade halv 7 av solhelvetet så gick ut och la mig i sovsäken med min filt. mys!Sen kom solen så då låg vi och stekte. Jag fick också en briljant ide att bada, men gurra hade min moppe för hans hade gått sönder så hande jag en bikni??NEJ! gick ner i underkläder och när jag väl var på flotten så flög bh:n av och det blev toppless bad! haha snacka om kallt! (-;

Sen så drog vi till sikfors och låg och frossa i solen. Lyckas bränna  mig ordntligt! sen hade fanny och hanna träning och jag fick ej dra hem, plus vill det inte men vill inte heller vara på deras träning.. Efteråt så drog vi och bada med några killar från laget. HE är då inte vart i älven. Men kul vare, fick ha lite ler krig med fanny, självklart vare jag som startade det. ;) 
Sen så hade jag planerat att sova hos hanna men mina föräldrar var ju tvungen att bråka med mig så jag kände att måste ju lösa detta så drog hem YBEER SVIN ARG. He blev bättre.


Princess - Jay Kay

sitter i tv-rummet på min dator och håller få sykbryt, lovar kommer aldrig skaffa  barn, uää. Man kanske aldrig ska säga aldrig men isf lär det vara många herrans år bort. 

Igår så drog jag till arnemak och var med frida. Sen kom hanna för jag ville bada och frida ville inte. Men vad hon ville och vad hon gjorde är två olika saker..  ;-) Iaf så följde hon ut på bryggan med kläder på, hon hade  gjort en deal med hanna att inte bli i knuffad.. Dumt var ju det göt det är ju mig hon inte borde lita på.. ;-) iaf så puttade jag i hon, sen skulle hon putta i mig men hon åkte i igen. ;D Göttmos(;  Sen for jag till hanna och klämde lite glas, och somnade i deras fotölj så bestämde mig att dra hem. Direkt jag kom hem så drog jag iväg, var med Bosse! Eller? ;-) Det ni inte vet lider ni inte av! Iaf så sovde jag denna, tack för det vill jag verkligen säga, räddarn i nöden!
Får se vart Sanna slaggar idag..

BILDER KOMMER



PRINCESS-JAY KAY


REFR.

There's a club in Miami with the best crowd in town
Where a sweet little princess jumps around and around
And her sight is the beacon in the veil of the night
With her strange kind of fashion there's a wrong and a right. But she never, ever comes with you

SV-
Det finns en klubb i Miami med den bästa publiken i stan
Om en söt liten prinsessa hoppar runt och runt
Och hennes syn är ledstjärna i slöja i natten
Med sin märkliga form av mode finns det ett fel och en rättighet. Men hon aldrig någonsin kommer med dig




Freestyler

Kom precis hem från en av mina busigheter denna dag. ;-)  Kirrat och klirrat.
Nu ska jag ut och sola med min vovve. (-: Måste sedan höra med någon kotte, kan fan inte sova hemma ikv! Mina söta kusiner kommer och dom ska tydligen ha mitt rum.. precis när jag kommit hem och få känna att jag och mitt rum blivigt vänner igen, ja då måste vi skiljas. Vill verkligen inte sova i brorsan rum, lär ju kräkas.



Larmet!

Tjo, kom precis hem. vart med tova ikv, vi såg en film sen dorg vi ut med kalle och linus.
Vi satte oss på en bänk vid badhuset, jå och ni tror inte larmet går igång efter vi suttit där typ 5 min.. shit vad rädd jag blev,, trodde polisen skulle förhöra oss.. tur så lungnade dessa underbara människor ner mig. (;

Jåå, hurrni jag kör inte som en galning för er som påstår det, utan jag kör så det är kul med min moppe. ;-))





MJUKGLASS



En cp kille på msn som nu är blockad!
han fråga om min kompis hade liten snopp,
Jag- Amen förjävligt.
Han- elakt..
Jag- Ja, jag tar inte åt mig.
Sen skrev det!




MITT BILDBEVIS ATT DET INTE VAR VI! ;)


En bart coolingarna

haha Amen typ



såg denna på tina forsbergs blogg. http://tinfor.blogg.se

I DONT KNOW, FOR REAL

Väntar på tova nu. hon är äckligt seg.


The day after yesterday

Godmorgon.
Är grymt beviken på mig själv.. skulle vakna 11, men ne idioten sov ju till halv  1?!??! Smidigt ens.
Nu ska jag duscha och fixa mig och antagligen hitta på något med någon viss person.
Ikv blir det väl säker att se film med några eller så, ingen aning faktis. 
Hoppas det blir att bada ikv, he hade vart kul. :))



Bakhjulet föfan!!

ehja som att jag lyckas?? Behöver jag berätta mer eller är det klart i era huvuden att jag lyckas skämma ut mig igen? Iaf så var vi folk på hammenviken och grilla osvosv.. innan det kom mer folk, fick jag cp ryck och tog moppern och skulle "Köra på bakhjulet".. Klart jag klarade det, e ju fanimig kung. MEN det lilla-sanna inte visste var att det var några äldre männ som hade "fest" i en husvagn.. dom typ aploderade och allt.. Skämmigt.. Men det är ju inte allt. Precis innan jag, johanna och tommy skulle dra då så kommer dessa saftiga, snygga och riktigt heta männ till oss.
Det dom säger är "Hurrni vem av er drog på bakhjulet??" tyå något sånt, sen sitter dom och försöker få redan på det och liksom ville se osvosv.. Fatta jag skämdes men nanting..


AMEN NÄSTAN

Hammenviken.
Grejjen var ju att det blev inställt men då säger en viss kille ba, öh du vi kommer, så jag och backman drog oss dit. :) Sen då kom tommy, fredde, alle och sofia. roliga är dom. (:  Man har bara chillat på denna.

ska göra något vettigt nu, tex sova.

Cause it's too late, there's no escape

Godmorgon, (ehjå).

Vad händer för er?? själv kom man nyss hem från några ^gullungar^. 
Går kvällen var mer än mysig och galen.
Morgonen var myss. 
Gagens planer ser ostabila ut fast ändå stabila. Blir nu att städa osvosv, sen fixa mig osvosv sen vara med backman och antalle nån mer. Vi ska bada förfan! :D Kom och var social ikv,  0730813772 ;-)






Jå om ni vill veta så är den en ny kille på msn som addat mig, han försöker få visa sin snopp men NEJ är inte intresserad, Idoter. bara så ni vet. INGEN IDEE!!1!


the line is drawn

Märker att sakna någon är inte kul så ska jävlat glömma och gå vidar.. allt vi gjort igenom åren förblir enbart minnen.. Minnen jag aldrig lär glömme minnen som får mig att le. Men idag är jag tänker på dig får du mig att bli ledsen. ITS SO OVER! the line is drawn

Baby pump that track

Eyy man!

Fixad och redo för en fredags kväll full av galenskaper och vandalisering med andra ord TEEPEARTY- SAFTKALAS!
;-) Nae, de blir att ta det lugnt ikv. vara med några bryds från the forest. Sensenare vidare. Blir dock att sleepa med dom. Göttgött.:) 

  

Love the way you lie

God morgon! :))

Ligger i sängen nu, ska väl gå och fixa mig och dra och fixa hannas present, hehe (6)
Ikv tror jag det blir bio, fast ne trot inte det länger för "last song" kommer inte ens ut idag.. Suga kan ju det.


Juset jag går med rosa mjukisar med rosa linne.. och om ni vill vetaså har jag rosa trosor och bbh också..haha..

Igår så var jag med Backman, vi drog tillhammenviken och myste med vindruvor och melon och nå ships vi hade kvar sen några dagar sen. Mysit. Sen dorg vi till mig och så en jävla skräckis, som att jag hatar den! Uää.

Igår så var jag med Backman, vi drog tillhammenviken och myste med vindruvor och melon och nå ships vi hade kvar sen några dagar sen. Mysit. Sen dorg vi till mig och så en jävla skräckis, som att jag hatar den! Uää.


Yesterday is a memory

Kom precis hem från borgfors, blir att käka lunch med papi och bror.
Gårdagen var jätte kul, först vaknade man med Regina och Johanna och så var med varandra ett tag på morgonen, sen så passade jag joel, så vi lekte lite efter det så drog jag till anna. Jag och anna hitta på galenskaper som vanligt, vi var samtidigt med Hanna och Fanny.

Det kändes jobbigt att köra hem så vi bestämde att jag slaggar hos hanna. 

Jag han föbi pappa på jobbet, sen efter det så drog jag och hanna till skomans till en stuga. Där befan sug Ante, gustav, sofie och Jw. Typ satt och babbla.;) Kul vare(; 


hotell - sikfors - AnnA

sitter nu på det 5 stjärninga hotellet i sikfors och glor på fotboll, eh mindre intressant! Hoppas ändå Spanien vinner. ;)  hehe jag och anna drog ner till älven med hanna och fanny. hanna och fanny hoppa i och bada på grynnan medans jag och anna lystnade på musik. MEN så klart får jag ju en briljant ide! ;D

Det stod en gummibåt vid oss.. den stod där alldeles själv så jag fick ju en ide att ta den ut på älven, haha det gick ju mindre bra men jävligt roligt, kan ju säga att det är svårt att ro en gummibåt. Men vi klarade det förfan, finns ju inget annat ord än "ÄKTA KRIGARE" ♥ ;-)


Wakawaka

Sanna sitter och stressar med allt just nu.
Jag ska lämnligen dra mig till sikfors och  vara med Anna.

Idag vaknade jag upp i ett tält..(?!?) hehe. Jag regina och johanna fick nån cp impuls och drog till hammenviken och tälta, denna kom en massa folk. Kul vare.
På morgonen så låg johanna och slog mig med en "froutshoot" flaska i min skalle, efter det blev he krig med flaskor. haha. Sensenare så drog vi ihop våra saker och jag å Johanna gick och badade, det regna.. Men fan vad kul det var. haha. ;)  Kan ju också passa på att berätta att jag har sjukt mycket myggbet på mig.. på skinkorna OCKSÅ. GREAT.






K'Naan -Wavin'

Hej solstårlen!
Vaknade 9 idag, jobbigt men skönt! fixade mig och drog till elgiganten och köpte mobilhögtalare. Dom kosta fan 400 penningar!!! Men tur så är jag ju så grymt söt så fick den för 300..  ;-))) Nyss träffa jag dima, snacka med han ett tag. Nu väntar på man Regina när hon kommer blir det att steka på hammenviken, kanske emelie kommer, får väl hoppas. :D Hade fakit planerat med hon idag. Kvällen planer bli att vara med Johanna och Reggo! fucking crazy bitch! (((Y))) 

BILDER KOMMER SENSENARE ;)


 

TAKE CARE


No Bull - Chris Brown

Tja.
Lagomt dåsig just nu, duchen står enbart och väntar på mig! He-he.
Känner att jag har det stökigt pga av alla dessa påsar med kläder jag blivigt tvungen att ta.. Det värsta är att jag kan inte ta bort det förän i morgon!! Liksom SKOJJAR du med mig.. :(

Ja stötte på några fjompar eller dom kom precis när jag skulle dra till stan vid 8-9 ?? Iaf så vart det att man snacka med dom. Typ yber länge sen man träffa linus som jag gjorde, kul det. Tack till Kalle som tog min nyckel.. Tack till jonte som skvätta spott och vatten på mig och dima, sen en tack till Krille som är snäll. hehe


Kvälls dåset!Tjaosa

Sovgott alla snälla, dumma, smarta, osmarta, fula, snygga, fina, söta, tragiska och barnsliga barn! ;)

You wanna have fun, love, sex and sunshine

Tjjjjjaaa!
Hemma nu. Har vart det ett bra tag, dock hick mina planer i krasch.. SURT!
Jag vill bada! men he går inte för sig. Göra nå?? 0730813772.



Men vadå härlig bild??? ;-)) Dock är det zac efron- det förstör ju lite gran. MAGEN eyy men we liiiike it!(Y)


my life your entertainment

Hoj.

Sissta jobbar dagen idag för ett tag. Härligt! 
Sista dagen på länge jag vaknar 04.30 lovar er att det var verkligen sista dagen på riktigt länge.
Men nu blire mer pengar på det heliga kortet. ♥

Mina penga planer ser rätt så ok ut faktis..

 Det jag ska lägga pengar på är

  • Några saker till uppsala.
  • PDOL!! YEAH
  • Kläder (bara för det är ett måste)
  • En mascara!

Asså det är ju helt sjukt, jag flyttar om 5½ vecka! Hur i fan ska jag klara mig??
Känns as ballt att jag kommit in och jag är taggad att flytta fast jag vill  inte lämna mina homeis.
Från allt till inget, yeah me do not like it.


This is the shit.


Saknar dig..(u)

Hej,
märkte jag höll mig till att blogga i typ 3 dagar??
Aja nu blir det mera seriöst.  
Sitter i persomajärvi.. sista kvällen! Äntilgen säger jag då.
Jag har till och med hunnit skaffa nya vänner♥ Bibbi och bob.. ÄLGAR!
jag var ute och gick en eftermiddagen och solen var på väg att gå ner. När jag kommer ungerfär 1 km bort
så ser jag att det står en mammaälg med en liten liten baby älg 30 meter bort. Fick panik först..
ungefär söjjna var det i min hjärna "Tänk sanna, TÄNK! ska jag springa och bli jagad? Eller ska jag stå stilla och lotsas att jag inte finns och sensenare bli uppäten när den märker att jag finns?? kommer dö hur som hälls.." Står ett bra tag stilla på samma jävla fläck och tänker.. Och under den tiden fick jag en ny ide! "gå sakta och tyst då märker den inte mig!!" Ahh smart tjej! :D
Tror vi blev kompisar eller vi blev det. Bibbi, bob och sanna.. som en saga! :D

Nä har men för livet sen man har blivigt jagade av renar.. 2 ggr har den hänt..

I helgen kom hanna hit för att slippa piteå, vi har haft fiske tävlingar. Första tog jag hem segern. (såklart)
Andra gången så blev det lika. Hanna har disikerat en fick med mitt flöte.. Uää.
Vi har också sett filmen "alpha dog" Eyy fan vad den var bra.. gråter till den med.. men förvånande ens??



NEJ vadå lockigt hår.. hatar min lockar.

Bild från våras.. lockigt.





STORFISKRAN.. nej..

Min mobil tog ett dopp i detta vatten.. funkar fortfarande utmärkt;-)


ehh.. ingen kommentar.

RSS 2.0