the real end.

Hoj!

Nä nu ska jag förlara mig  bättre är inte upprörd eller så just nu så passar på med att förklara mig. 
Jo det är så att jag ska sluta blogga nu typ till höst. Anser att jag inte har nått vettigt att skriva och sånt som är kul att skriva kan jag inte skriva ut så jag sätter bloggen åt sidan nu ett tag. Sen så känner jag att jag kan göra annat som är så mycket vettigare. Visst jag är nöjd med mina läsrar resultat men igt så skriver jag inte för er, utan jag skriver så jag själv kan gå till baka och kolla allt jag skrivit, kanske bli på bättre humör. 

Kan ju informera att det är 3 h 45 min 10s innan om valspreioden stänger. Shit jag åker till Uppsala om jag kommer in till riktiga intaget. Fett galet, men jag ser mig verkligen fara om jag kommer in, har ju redan rum där borta. Men måste bara säga att jag kommer leva i sommar, busa som fan innan jag lämnar er, fytusan vilka hyss jag kommer hitta på.  

Hör av er, 0730813772. [email protected]

  


the end.

Tja!
Asså som ni kanske lagt märke till så bloggar jag inte mer, orkar inte. Kan inte skriva det jag vill. 
Men kan säga att drar jag till uppsala så garanterar jag att blogga och så sensenare kanke jag startar upp min andra blogg som är päron fri och förblir det! 

allting för mig just nu är så jävla upp och ner. Skolan är bara så jävulst mycket i, allt med gymnasie och flytta och vänner och killar och kläder och pengar och springa och städning och moppe och jävlat allt, orkar inte.

Vet inte vad jag ska göra men jag saknar dig varje sekund.. Det finns inget jag kan göra, men hoppas du vet vem du är. Känns som allt vi fick all tilllit shit, saknar dig.

AJa hejdå bloggen för ett bra tag

Vadå blondin? ;o

Nä det var droppen! Jag går runt och är smart igenomsnitt nästan hela tiden och så sickar Gustav blondinskämt till mig, och sedan säger han " Jå vet du varför jag just skickade dom till dig?" Jag "nej, borde jag?" "Ja, för nån av dom skulle lika gärna vara duu! " "Oh aldrig jag skulle sitta¨på en parkbänk i BODEN! men garanterat skulle jag kunna svara så ;) "

Två blondiner satt på en parkbänk i månsknet i Boden en kväll och diskuterade.
En blondinen till den andra:
-Vad är det längst till?
Kiruna eller månen?
Andra svarade:
- Men Haaaalllåååååå.. Ser du Kiruna eller?


Veni, vidi, visa- jag kom, jag såg, jag shoppade!

Hej!

Skoldagen tar vi inte ens upp, inte värd att nämnas!...

Sedan drog man in till stan med Frida och kolla runt.
Asså det var gode mycket jag hade tänkt skriva idag men glömde bort det..

Iaf sen så passade jag min bror och han somnade fast han inte fick..



FInns det bättre människor?

Tjaaa! Nu ska jag blogga.

Shit imorse så var det så skönt att sova, synd bara mobiler finns ibland.. ;)
Sen när jag kom till skolan så var det bara slappt. Hem igen och inte göra nått vettigt. Snart ska jag ut och springa. :D





Juste min minsta broder fyllde år igår.


Ingen tid är bortkastad med dig.

Hej

Läste på Annas blogg. Hon har skrivit om mig, oshit, Anna tack för ditt stöd och för att du är en så grymt bra kompis! Jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag kommer sakna dig när jag far.. <3 

Undran..

Godkväll.

Haha, aja TJA!
vad händer i erat liv just nu? Själv så väntar jag med spänning på smset från telia " Ditt saldo har påfyllts med 100 kr." Då blir det att skaffa gratis sms och ta ikapp smsandet idag. Tjao!

Har vart äckligt duktig idag, fixat hela jäkla engelska uppsatsen och svenska recentionen är färdigställd och so:n tar man nu! Sen ut och springa!☻ 

Känner mig verkligen inte sugen på skola imorgon.. det är ju för fan skolfoto, och jag lyckas alltid se ut som ett miffo eller som jag precis sprungit in i ett träd. Nu blev också min färgning failad.. Ja kommer inte vänta på dem hära korten med förhoppningar. + Så blir alltid mina ögon olika, för mina jävla muskler är cp!

På tal om ögon, börjar fan undra om jag fortfarande är röd sen  jag opererade mig?! Måste kolla upp detta!



På ett ungefär bli ögone söjna! men dock tillgjort.


Sjukt bra!♥

Hej! (:

Börjar med att säga godmorgon mina sms är slut. Ska fylla på senare idag dock!
Idag skulle man och kolla på en match men måste jobba med skoläckel saker.. shit deadline is passed. Aja jag är inte död än. Idag kommer jag jobba med skolansaker sen ska jag ut och springa, inte bra för min hals men ork inte att inte göra det! Det är väl så, det som inte dödar det härdar??!

Aja, igår så drog man och käka med några och gratta en, sen så drog man och mötte upp Johanna, sen in till stan med Hanna och Fanny, in på nån fest och träffa folk, blev lugn kväll, inge alko. Men kul ändå. Riktigt duktig på att stå emot är jag och johanna märkte vi, haha. synd att vissa personer ska vara så lata, jepp menas till dig!


does days are gone.

Hej sötisar!

Jag ska vara mer än bar jag ska vara super duktig och städa tvätta..! Får man det bortstökat! :D

Fett sjukt les!

Asså fan, kan man hata min mobil mer?!?! vi kommer inte överens för 5öre, + de suger!



OJ så fin den ser ut!! MEN DET NI INTE SER ÄR JÄVULEN INNUTI !!!! KÖP INTE DENNA ÄCKLIGA MOBIL

I do not want to close my eyes

Ja, som ni kanske vet så har jag blivigt intagen till Uppsala till gymnasie då.
Det är en sån chans för mig att ta den, tar jag den så kanske jag kommer jobba som det jag vill i framtiden.
Men det är att jag måste flytta och lämna allt och alla, det känns förfärligt. Jag menar, gå från allt till inget.. det är ganska stort.. Jag vet att vissa av mina kompisar inte tror jag kommer fara, bla Backis. Men jag fick hem för någon dag sedan om lägenhets rummet som jag skulle skriva under, och nu har jag fått dem riktiga papprena jag ska skriva under och då har jag rummet till hösten. It seems like I going..

Det värsta är att det är ett dubbelrum. Tänk om det bir värsta konstig personen eller en fjant som spelar tv-spel!!!!!!!!;o Eller en sån som inte håller ordning och matchar sängkläder så lite som möjligt! Eller en sån som är skämmig eller en som stinker! Jag kommer ju blåsa skallen av mig om något av detta sker!



I still miss ya bby.

Godmorgon ♥

Vaknade vid 11, sjukt skönt att sova ut. Man kan ju hata att man måste vakna före fan på skoldagar!
Iaf så dagens planer är ostabila. Blir nog att dra till Traktor City och bada tunna och vara social ikv.  Till dess ska jag städa, kändes som om jag ville det.. jo fast ne!

Igår så var man med Anna, Hannes och Anders. Hade riktigt trevligt. (: Är dock lite besviken på mig själv, men vrf tar vi inte upp hära, utan mitt hat mot mig själv stannar inom mig!
Igår träffade man brorsan och hans kompisar. Enligt Jonte hade han varit i två slaggis.
"Han kom och hotade mig och jag bara *SMACK* *SMACK* och så sprakde jag på han! Sen kom polisen och han ställde sig upp och började springa men han rammlade bara, kom polisen och tog upp han  "Vart fan tror du, du ska ditt lilla svin?" och tryckte ner han i backen med en smäll. Sen så tog dom betången och *SMACK* SMACK* Jonte han stod bara och skrattade, det svinet fick skylla sig själv. Polisen släpade han efter baken till polisbilen och satte han dära inne. Dem tog betången och *SMACK* *SMACK* Sedan då tog dem fram pistolen "Luta dig bakåt så det inte flyger blod i hela bilen, idiot!" Och i bagasget satt hunden och slickade sig smaskit om läpparna. 
Jonte stog bara och skrattade ljuvligt för sig själv. Sen då sköt dom han i skallen så hjärnan rammlade ut.
HAHA Asså shit nått liknande var hans historia.  

Ojoj hans fantasi.

JO juste Ivar fyllde år igår och se vad jag och joel gjorde tl han!



RSS 2.0