Try to sleep with a broken heart

Godnatt!

Japp ska sova nu är trött som en dåre. Ska bara packa klart.
Jå, ni som inte vet min äldre bror är ett svin.

Var och tränade, riktigt sköt att göra av med energi. (: Pratade med Johanna i telle och så, shit vad jag saknar dig gumman. Nästa vecka då blire Bob och Bill. :D




SER helt fet ut men okej, tänkte på min fina uppsättning x) FIN!

Vet inte om jag kommer uppdatera nått förän fredag.

STRESS

TJA! (SNABBT NU SANNA!)
OKEJ SKA TVÄTTA KLÄDER OCH SPRINGA TILL GYMMET OCH SPRINGA LITE! SEN SKA JAG SE DH! OCH VERKLIGEN PACKA MERA! pusss :d

Big days.

Tja,

Ska vara kortfattad idag.
Idag har man gjort np i matte, gick okej. Jag har fått G alltså rent G på engelska! STOLT! Sen så har man sprungit omkring som en snö gubbe.. Asså kan berätta i ett senare inlägg. Sen så har man gjort bort redovisningen i svenskan. På bilden har man gjort en tår, "Save the tears for something important". Hela dagen har man väl flummat på, Kan då säga att jag har LOV NU!! ♥

Jo vet ni Ewe är i piteå, ska kolla om hon vill hitta på nå sen. (:

BILDER FRÅN MÅNGA DARGAR NU! OCH SNART PACKA PACKA OCH PACKA. ♥


Bror och jeg. Han sa vad jag skulle göra.


IDAG:D ♥


Outfit måndags, idag men tjocktröjja.


Franskmanyikyr.

Anna med ett litet A4 och 1 m linjal i måndags, ... :D:D


I en skikare eller vad det heter.


Saknar dig Reggo! Måste vara med dig, du vet när! :D:D LÄNGTAR! :D♥

Det coola det strålande sång fåglarna och den galne dansaren.



HAHA vi söng låten på musiken, nu var det dock bara jag frida och Tova.

Fuck ya fuckers! ;)

Tja!

Ska tillängna dom första meningen till aporna i klassen som undvikit mig för ni  trodde jag hade halsfluss, men kan säga att ni fuckers hade fel för dokor kollade och sa att jag inte hade det! ÄGDA! :D

Annars idag har man mått imndre bra. men blev bättre efter tolv tiden.
Skola, skola, skola, skola. Börjar bli riktigt less.. Ja men idag på på skolan fick jag veta att jag fick Vg på no provet. Min bro jag byggde på ungefär 10 min höll 1,6 Kg. Sen så var jag med en stund på idrotten innan jag drog tl doktorn. När man kom hem så kom Hanna precis efter och vi drog in till Öb och Shoppa! ;) Öb nya inne stället!!
Ja, blev bara saker till påsk. När man kom hem  så var jag lite spidad.. Skrattade åt allt, och jonte blev sur och sa det är bättre när jag är sur.. Han sa nått med att då var jag bara dum och nu dum dummare! (?????) Jag fattade inte det så satt bara och garva.
Sen så gav pappa mig en hjärtinfarkt.. KUL! Han sa att han skulle ha min mobil nere i köker på nätterna..

P- du ska lämna mobilen och datorn nere på kvällarna.
S- VAH? Varför?
P-Ja, för att se hur mycket trafik det går.
S- Men sitter ju  inte på datorn!! Mobilen får du inte, och varför ska du ha de?
P- Ja, du kallade ju mig päron.. Och jag tar din mobil!
S-HAHA! jaaa?

Åhh päron ...


ASSÅ SLUTA STALKA MIG!!

SLUTA STALKA MIG ÖVERALLT!!!!!! HOPPAS DU BRYTER DINA BEN.  DU KÄNNER FÖRFAN INTE MIG!




Hoppas du fattar jävla "B".


Päronen fråga inte ens vem? eller vad? För kommer inte svara. SOV GOTT!

Ekonomisk kris på privataplan

Tja, gruvar mig lite över månadens pengar. Men det får gå. Annars så såg man nyss ballar av stål, hahah grymt.
Ska ringa min mormor snart om ni vill veta.



Asså känner att jag vill spara pengar men åhh fuck det kommer gå åt.

PUSS


stand up,

Hoj!

Pluggar som ett svin! Ska nog fixa mig lite sen så ska jag försöka dra hit den eftertraktade räven.  Måste hinna vara med  hon innan Kriuna resan med Ewe. 
Asså vad fan har man gjort för att få så jävla mycket snö? Önska nästan att det var som Tova sa, "Det är ingesnö i februari" Vill ha sommar. ♥

Make my day

Hej!

Assåå hååtrodde jag vaknade vid 11 men kolckan är ju 12, luring dära.. Dagens planer ser ut söjna
PLUGGA
PLUGGA
PLUGGA
SOLA 15 min
PLUGGA
PLUGGA
DUSCHA
SOVA!

Help me...

Godnatt.

Vet inte om ni fattade vad jag menade med Godnatt men jag menade att jag ska sova nu. Ska bara fixa lite saker som vattenflaska och 2 iprnen. Räknade alla ipren jag tagit idag och det var 10 st.. Ganska mycket. Men det har ju hjälpt, nu känner jag mig mera häning med det blir väl bättre för tog nyss en ipren. ;)
Kollade  nyss in Guc, det är skolan jag sökt till. Asså fuckit, vet inte om jag vill flytta och lämna allt och ALLA! Kommer bli grymt svårt. Men dom har bästa utbudet på design lära. Flytta dit med mig!  Tänk er bara en snabbis att ni ska lämna era vänner och se dom typ 2-3 ggr i halvåret.. Känns tungt att behöva ta detta beslut.












Finns mer folk, men orkar inte lägga ut mera.

GODNATT:)

kdllalsdkdl

Hej, TRÅKAR SOM FAN EFTERSOM EN VISS PERSON INTE SVARAR, tar det imorrn med dig. :)
Tror jag är på god väg att bli frisk, mår faktis bra! Den stora hjälten i mitt fall är ju Iprenen♥
Ska kanske ner och kolla vad päronen gör..
Okaaj, är det bara jag som är helt vild och galen på att shoppa sommar kläder? ;o:D:D:D Känner taggen♥
Känner taggen för att shoppa över huvudtaget. ;)


Saknan är värst..


Framtidens hundras för mig.

Schäfer♥

ELLER

Borzoi

2 DAGAR :D

heheh skojja med er, Ewe kommer måndag tydligen ;) ♥
Passar brorsan nu.


3 DAGAR ♥

Tja! :)
Okej idag är det lördag för er som inte visste, och det betyder att det är söndag i morgon och i övermorgon är det Måndag och sen den heliga dagen Tisdag!!! Då kommer Ewe till piteå, hela långa vägen till Piteå! SKa till hon på tisdag kväll. Blir säker lite sent. Onsdag morgon bär det av till Kiruna och där ska man bo på hotell. Hemma fredag nån gång. Asså jag längtar så grymt mycket att få vara med dig! I sommras så drog vi till luleå utan att vi fick det, shit vad kul vi hade där! Sen när vi var i stan och vi träffade några töntar som du börja prata med, HAHHA fyyfan! ;) Tiderna med dig är bäst, Du var min bästa komips innan ni flytta och du är fortfarande det. ♥



JÅ vet ni jag nös nyss! :D Det kan beteyda att jag håller på att bli helt frisk! :D:D:D:D:D
Fast jag fryser fortfarande som en jävla dåre.. 
btw hatar att nysa!
Har vart ganska  duktig, har duschat fixat mig och gjort fanskmanikyr, det tar länge och jag måste göra om mitt cp lillfinger som det bara smetas ut på.. Ska fixa håret med och när jag ändå är igång kan jag noppa ögonbrynen med. Sen lägger jag kanske in en bild.
PÖSS!:)

Ny dag= ny val

Tja, Skön morgon? Hoppas ni fick en skön morgon! Jag därmot mådde så dåligt så kunde inte ställa mig upp, ringde mamma och bad hon komma med en ipren. Låg kvar en timma så den skulle värka, sen så kunde jag stå och gå. Min feber är vid 38 med ipren i  kroppen, Jag har tänkt lite, om jag tar ipren varannan timma så kanske jag e feber fri ikv! :D Jå har inte pengar eller sms på mobilen. Ska köpa det idag. Så du som sa att jag skulle ringa igår vid 03,00 förlåt för jag inte gjorde det, men jag sovde och så har inte pengar, märkte inte heller att jag fick sms. Blir nog att förlja Päronen till luleå och kolla på lite tapeter idag, sen ikv allt beroende på hur jag mår så får man se vad som  händer. 

Assåå  VAD har HÄNT?;o Tankafett har dom lagts ner?;o


Now it's okey!

Godnatt :)  (?!)

Hur har eran kväll sett ut? Antagligen roligare än min. Ligger fortfarande där upp vid 38 grades feber, har inte vart under det idag. Sjuk!!! Jag förstår inte själv varför inte det inte finns ett vaccin mot feber och förklyning!;o Det värsta är att man blir emun mot den förkylingen man haft, alltså man kan inte få den igen, men det är ju så att det finns ungefär 85000 olika förkyliningar, så blir inte DU förkyld igen så har du seriösa problem!


Vet ni jag såg sissta dansen i Let's dance, första gången jag ser det iår. Det var ju finalen och vet ni vad det påminner mig om? Jå, den heliga, den bästa och den roligaste veckan som skådats! Påskveckan ofc! i flera år nu i rad så har jag tillbringat min lov vecka i himmlariket, där det inte finns el inte så bra täckning, bara skog och vatten alltså Lövnäs. Jag följt med Hanna och resten av familjen Johansson Närvä/Hällström. Med följde också barndoms kompisen Emma med hennes famil Ola och Ulle och Amanda alltså.  Klart så är skotrarna med så vi kan ta oss ditt vi vill, t.ex till stugan som ligger på en ö. Under veckan brukar vi köra skoter grilla, spela spel och så klart det traditionella spelet Tp. Svårt kanske för mig och Hanna, men vi har kämpat, kanske är det det som tagit oss hit idag, alltså med våran smarthet? Eller så föddes vi bara me det? Men tillbaka till Lövnäs veckan. Vi är ute och pimplar också, solar i vårsolen, förra året kom det till en sak, Sola med folie, haha det funkade. Så så brukar vi åka pulka, bob och tefat, det händer också ganska ofta att man tolkar baki skoter med dessa saker.

Skoter är väl använd efter påsk. Vi tar långa skoter turer upp på fjällen och ut på stora, stora sjöar. Det är en upplevelse enligt mig, har ni vart uppe på ett fjäll? Iaf så utsikten är ju underbat fin. Vi grillar och åker pulka och bara umgås. 
Sisste men inte minst, baken ner från fjället brukar vi åka ner för med någon slags pulka.

Dom stora sjöarna vi passerar och fiskar på är bland annat "Gwebbdalis" så uttalar man det. Det är jätte fint dära. Sen så åker man skoter på en av Sveriges största sjöar, Rappen.
Ja, vad mer kan man säga att jag kommer sakna denna vecka, det har varit årens höjdpunkt.
Juste det med Let's Dance finalen, den brukarde vi alltid se på Långfredagen. Fina minnen.
Tack fam, Johansson N/Hällström för jag har fått följa och ta del av livet i Lövnäs. 


Kom ihåg GAMMLA BILDER!


 
Hanna och Tova.


Har sagt det för säger det igen, Yamaha suger! Iaf så var vi på väg till Hassavare, hur det nu stavas.

Vi var inte högst upp men ni ser, så fint det är.

Anton och Ullis.

Lotta jobbar på sin solbränna. Btw, vi har alltid en Fisketävling och jag har alltid förlorat. Lottar har alltid vunnit.

Galtis. Grymt fin bil och grymt fina ungar.

Haha inte nomala.. ♥

Vad kan man säga?;)

Ovanligt sätt att fiska, men det funkar för han! (:


Brände mig i solen, Stekt svin.. Blev svullen. Jag somnade i solen.

Bara som ett avslut. EN vacka fylld med Glädje, skratt och upplevelser. ♥

Nu ska jag sova. Puss. Jo fryser som en dåre, det är okej om ni kommer och sover med mig.;)

I want!

Tja, mår nästa okej. Går på ipren, utan ipren skulle jag vara körd! Så ipren ♥!!!
Har en ny blogg, men orkar kanske inte med den, fattar inte heller. x) 
Har inte gjort mycket, har inte orkat. Det är ju perfa att vara sjuk idag denna helg, fuckit! Aja det kanske är Guds plan som dom kristanste hade sagt. Btw Jag är konfrimerad.. Det gjorde jag bara för att vara på lägrerna med kompisarna. Hade jätte kul! Jag och Johanna drog ju igång så vi började busa! Killarna var tråkiga på den linjen. MEn jag och Johanna vi lyckades fan! ;)
 
HAHA !!!!! ♥

Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Lashlight Mascara SEK 275, Too Faced - NELLY.COMAtt det finns sånna mascaror e ju perfa! Funderade närstan på att köpa en men 275 kr..

Replay

Haaj!(:

Mår bättre nu när jag äntligen fått en ♥♥♥ipren ♥♥♥ Vet ni hur mycket jag uppskattar det! :D
Är sur, för helgens planer går förmodligen i krach pga att jag ligger hära med feber. Kan dock säga att jag längtat till helgen och så blir jag sjuk! Det är väl så det ska vara?! 
Känner mig lite bättre också för jag har ätit! :D Hade inte ätit på 17 h, det känndes men kunde inte käka i morse så blev nyss.

Btw, Tack Frida för dom kom med böckerna och lämnar in min uppg. ♥ 
Asså nu var det jätte länge sen man träffade Anna, saknar dig! ♥

När man har kul är ingen tid slöseri!


 SKA STÄDA LITE och TA EN TILL IPREN! Värken är på väg tbx:)

Damn!!!!!

Godmorgon..
Har sovit jätte dåligt inatt.. Typ haft ont och frysit sen har det blivigt varmt.. Inte kul. Iaf vaknade jag och kände jo allt är bra, jag kan vara på skolan, men direkt jag satte mig upp så började allt snurra och jag fick jätte ont i mitt huvud. Ja då tänkte Sanna "med en Ipren så löser det sig", men dom var slut.. Great! Kollade febern och hade 38.5 garder. Jag måt typ dåligt då jag ligger över 37 grader.. Det blev att vara hemma.. Asså en till fredag hemma, bit mig i arslet! åhh orkar inte det! ;( Nu känns det som om jag ska spy så kommer inte äta nå heller! Är hungrig men tänker inte riskera att jag ska spy.


Make me feel good!

Åhh mår verkligen inte bra.. Måste bli frisk till imorgon, ASSÅ  det är ett måste! Klart ska man bli sjuk nu. -.-
Aja, har försökt vila så mycket jag bara kunnat, och det har gått okaj, gör så ont i huvudet om jag rör mig så har inte haft så mycket val.. Men jag har dock lekt med bokstäver! ;D Kul liv, inte det minsta! Min mobil dampar så tar femtiotolv år att lägga in bilder så orkar inte nu.

Hanna kom precis och gick lika snabbt. Hej du! :D


Ja det är min åsikt.

Sitter och skriver svenska uppg. Vi ska argumentera om ett ämne. Jag har valt Abort.
Jag är för abort.
Jag tycker det är kvinnans kropp och det är hon som blir utsatt för en hejvilt färd 9 månader! Dom som är emot abort säger att man dödar ett liv. Men jag ser det inte så. Fostret har ju inte ens utvecklas in till den 12 veckan. Den har inte ens ett liv. Så jag tycker det är bra med Abort. Tänk om föräldrarna inte känner att dom har pengar för barnet och klarar inte av att lämna bort ett barn, sitt egna barn.Föräldrarna kanske inte är redo för att blir föräldrar. Så jag tycker det är bra med abot. Det är ju bäst med abrot ifall det blivigt till pgd av våldtäckt, och incest-offer.

Är det bara jag som är för? ;o




Sick....

Godmorgon.
Vaknade vid 10 över 8 och kände min hals var inte Okej, men skyndade mig och gick till skolan, kom i tid btw! :D Sen så under lektionen kände jag hur det  biter i halsen och örat värker och mitt huvud dunkar! Började känna mig mindre kry.. Så letade upp min lärare och sa att jag ska hem. Usch vad tråkigt.. Ville inte hem, men känner verkligen mig inte kry, idag blir väl en catch dag, med Ipren var 3 timme! Iaf när jag kom hem så blev det en ipren och så åt jag en maka yber länge för kan knappt svälja. Nu ska jag se Days of our life med andra ord Våra bästa år! Puss! smsa om ni får tråkigt eller känner för att vara social.(Y)








Fokuserad, skärpt och klar för en utmaning

TJaa! :D
Skola idag igen, men det kanske ni flesta är medvetna om. Hade Np i engelska på morgonen sen 1h hål, rantade omkring med Frida då. Pratade lite med några också.. Åhh jobbit men sånt e livet skaer händer, right? ;) Sen så ade man svenska i 30 min som jag tillbringa med Frida att kolla på felsms och lite bloggar. Sen matte. SEN SLUTADE MAN. Men självklart var man sjuk då det var No prov så var tvungen att göra det halv 3. så pluggade medans jag sprang runt med Frida, pratade med massa folk och så han man typ blir våldtagen...
Sen så gjorde jag provet, kändes Ok faktis. Sen lekte man med Frida igen.

Sen var klockan kring halv 4 så jag packade mina kläder och började dra mig tl gymmet vi 4. så klart e ju Vissa personer segare än sengångaren SID så jag började träna utan dom. Skönt att träna dock!(:  
Sen så drog man hem och käka och babblade på.


Cool jag ee!!!



 ♥Konkas och jag i min stooorrrrra kofta! Myss!



Fint väder och så tar vi kort i skuggan .. -.-

Frida säger:

 

sanna?
Vad skulle jag göra utan dig??
Sanna' säger:
ligga i ett dike och gnaga på en kotte (Y)




HAHAH förlåt för denna bild men jag kan BLÅSA BUBBLA!!! :D



Okkkeeeej, jag blev utkastad genom fönstret.. Men det hela började med att jag hoppade ut för att kolla pallen men då stängde Frida fönstret och jag Började med snö krig med henne, coh sen blev Gurra utsatt. Sen så blev jag utkastad..haha..


Ska dra :P Pussihej! Smsaaaaa 0730813772.

Kolla nickes blogg!(Y)


Ps. börjar fundera på att sluta blogga?! Kanske det man skulle gjort?

SKOLA IS NOR FUN

TJAA :DD Skola nu ofc. Nu måste jag börja jobba tjaoo!

Naken runt backa!

okej blev inte att dra och träna, för det blev lite fel i planeringen.
Men blir att ta upp no cp boken och plugga... Märkte att jag kan inte det så bra.
Emelie skrev att man skulle kunna fenonomer, och jag vet inte ens vad det är. Bajs måste plugga bra nu igen.


Träna nu!

Tja och hejdå! Ska träna nu! smsa 0730813772.
Måste säga att jag har pluggat jätte bra nu! Intensivt och bra. Kan det inte så mer behövs men får se om jag orkar när jag kommer hem. Inte puss på plugg.


Happy

Tja(:

Nu har jag mer tid att blogga. Skola idag ofc. kom sent imorse, ska börja komma i tid nu!
Men det var så hära att jag hade ställt klockan på 7 så jag skulle vakna vid halv 8 iaf. Men jag vaknade stängde av smset och läste sms jag fått och skulle svara på dom men då somnade jag om.. Vaknade någon minut över 8 pga att Ewe skickar sms, "Vad spegel? du är ju helt yr" Fick panik, tänkte vahfan har jag skickat i sömen.. men hon skickade fel, tur det. (Y) Iaf så tack Ewe för du väckte mig! Kom sent för letade min kofta i onödan.. Men annars så har det vart helt okej på skolan. Gjorde lersaker på bilden och min Buddha/cp-barn är helt cool! ;))
Sen så har man glidit på hela dagen. Kan säga att mitt morgon ruffs han jag inte fixa.. :( FÖRJÄVLIGT! plattade det dock på lunchen. Hurrni snart är det TORSDAG = PENGAR ♥


Önskade man var ute så man kunde sola!! Lejdar mig ofc.. :)

JO hoppas ni kollade in Nickes blogg!! Annars gör det!

Sunshine

TjaTja bloggen ;))

Kom precis hem, gick direkt till datorn för att kolla om man fått veta vars man får sommar jobb. Men det fick man inte. Man iaf JAG HAR FÅTT SOMMAR JOBB! Synd för er som inte fick det..
Asså kände att jag ville  busa nu! så tjjjaoo

When it is difficult, you want to sleep away the time,

When it is difficult, you want to sleep away the time,
Jepp, det ska jag gör alldeles strax. (Y)
Ska duscha sen sova, okaaj?!


If tomorrow never comes

Tja!!!!

Vad gör ni då?:)
Asså nån som vet hur man lägger in bara musik och inte hela videon också?:)
Hanna drog för ett tag sen, jag kom hem och passade Joel ett tag. Fy tusan man fick ett par goda skratt vid middagen av han. Haha.
Idag gjorde jag Np muntliga i Engelska, gick inte bra, asså jag blir så fucking nervös när det verkligen är på riktigt. Men hade det vart nå muntligt skit man haft på vanliga lektionen så hade det gått bra men nej inte när det är på riktigt, blir ett nervvrak...
Ska kanske kolla in lite No, sen ska man nog och träna.




Haha ser ni skillnaden?


Idag gick man omkring som et slusk i mjukisbyxor.








BTW kolla in denna blogg av Molgan www.nickeAkamolgan.blogg.se


inte bra..

Tja;)

Hemma från skolan för ett bra tag sen. Skolan har vart helt Ok. På idrotten hade man Vollyboll, asså jag blir så förbannad när jag spelar med Klassen...  Aja det var iaf inte kul.
Nu ligger man i sängen och försöker dra ut Hanna. (:

Pusshej <3

datasalen!!

Sitter i datasalen nu på svenskan, jag och frida ska kolla nått. Och min mobil är tattad....

Miss you.

Hej, godmorgon (:

Kom nyss hem från skolan, har inte slutat men har grymt långt hål och man bor ju bara typ 50 m bort från skolgården så det är rätt så chill att gå hem. Skönt faktis. Ganska skön morgon på skolan, lugn och frisk. Alltås det var som så friskt i klassrummet, det känndes inte som om man bott där i 24 år utan att vädrat. Utan rätt så okej. Vaknade idag av Hanna, gumman det löser sig. ♥ 

Måst gå nu, puss, smsa !! :)

shit happends, things goes wrong, time changes, life goes on.

When it is difficult, you want to sleep away the time,
it would escape from the pains,
You want to think about other things,
but you can not, for it has settled all over head,
What do you do?
I do not know what you're doing,
but I face the hard half way and solve it,
how hard it is, there is no choice,
to be able to walk further need to break any branches that impede.
life can be hard.


Godnatt

Hej, Trött eller bara allmänt less. Vill sova bort denna dags sissta minutrar. Ska plana lite med Hanna sen kanske massage stund, typ 5 min var. Jag börjar för då får man ju det skäna sisst, hon har som aldrig fattat min strategi, eller vad det heter. ;) Kan säga att jag äntligen tvättat min smutsiga jacka så nu är min smutsiga jacka ren. :) Duktig Sanna. haha. Måste säga Grattis till en som fyller år idag, har vart kompis med hon i 10 år så måste säga grattis hoppas du fick en bra dag. (:

Nej nu ska man hitta nattmössan och vänta på John Blund.(?!)

 

Pusshej♥ Smsa om ni e sociala 0730813772

Fyyfaaaaaan

Asså fyfan för er. Jag önska fan ni var här nu.

Medvetslös likadant som meningslös? ..

Tja:)

Nu drar man ut och busar ett tag med Hanna.
Asså brorsan nyss vid middagen

B- Sanna jag såg din kompis på vals,
S- Jaha.
B- Han gjorde fronflipp och rammla.
S- Vah??? Vad säger du?
B- Men han typ gjorde nått, (han visa med händerna)  Och så låg han bara dä på marken helt meningslös, såg det ut som iaf.
S- Meningslös? du menar medvetlös?
B- Samma sak.

Så smart e han.




Blahblahblah

Hej :)

Kom hem för ingefär en timma sedan från Borgfors. Hanna följde med.:)
Igår så kom jag till Hanna, vi kollade på saker på internet, How you doing? ;););) Sen så drog man till Anna med skotern. Hanna kör som en dåre ♥ Asså det var helt skönt att åka, tänk er att det är ganska mörkt ute himmlen är mörk men lys upp av stjärnorna, marken är täckt med snö och träden är smått böjda över stigen man kör på av all snö som är på dom. Så himmla mysit. Halv låg typ och tänkte hela vägen i denna mysiga atmosvär vi befann oss i. Sen när vi kom till Anna så satte vi på en film, "sommaren med Göran" rolig men värdelös. Börja doxk gråta tl den i slutet. Grät hela vägen hem för jag börja täbka på annat. Hehe. Btw Tycker synd om Anna, hon hade jätte hon  i sina mag muskler. Hoppas det blir bra gumman.
Sen så när vi kom hem så berättade Hanna om kattjäveln dom har. "Jackson/Lusifer" hade sovit i Hannas rum en natt utan hon visste det, och så vid 04.30 på morgonen så vaknade hon av Jackson krafsade. HAHA och så kände hon en stank och då såg hon det!! Han hade skitigt i hennes rum värsta blajjan. HAHAH så hon gick och sov i hennes syrras rum. HAHA katten är både bög och jävulen själv. 

Imorse skrev jag till Hanna när hon var i stallet nått om att hon skulle ge mig hagelmössan så jag kunde skjuta skallen av kattfan, och att han är "Jackson the gay animal fucker". Hade lite tråkigt och så är katten jätte läskig. 

Nu ska man hitta på nå, puss♥  

My world is carching

Tja :)

Vad gör folket nu då?:)
Själv är man på väg till självaste skogen, med andra ord Borgfors.
Vaknade kring 10, låg bara och tänkte ganska länge.. Sen så drog man ut på en walking tour. Sen till Nicke och Jonte. :)


If you can make me happy, so do it. right now it is impossible

sleepy

Hej,

Asså kul fredag hemma i en jävla håla. Orkar fan inte ens vara vaken.Skö först duscha och sen ska jag sova eller lägga mig i ett dike. Om ni ser nån i ett dike så låt den ligga! Okaj?!:)

Godnatt♥

You drive me ........

Äntligen!!!!!
Har jobba med denna nya designen urlänge! Men den ser ju förjävlig ut, men det blir ändå mer min blogg. :)

Har inte gjort mycket idag för jag är ju sjuk. Igår somnade jag med no-boken på täcket och med vardagskläder. (: 


HAHAHAHA Söt du e! :D

we are the world

Hej:)

Vad gör ni då?:) Själv så bloggar jag just nu, försöker få min mobil att sluta dampa men det går inte bra så bilder blir det inte än. Vad mer kan jag skriva? Ja man har vart med Hanna, hon kom bara. Kul :) ! Planerat påsk men det gock inte bra. Men fortsätt kämpa ska man.

Kan säga att Hanna var lite bäl busig idag, hon kan ju bara tänka sig vart hennes skor kommer vara närsta gång vi möts. Hon väckte jävulen i mig, haha den busiga och galna. (:


Energi+ take care

Hej :)

Vaknade vi halv 8 men kände att jag mådde mer än dåligt så stannade hemma idag.

Låg i sängen läng och typ halv sovde. Somnade vid 10 igår, så trött är jag inte nu.

När jag gick ner och såg jag tv. Våra bästa år ♥ Our days. Sen så nu gör man inte mycket, prövade nyss en kräm som ger energi och tar hand om huden, den var grymt skön.

Har nytt internet så nu kör jag Opera, men det är konstigt.

 


Beställning på G!

Håller på att beställa smink, schampoo och nagellack
En mascara och en kajalpenna.

Och mer då :)

Jag för nån dag sen, mem känns så nu.

Vi som kan flyga men inte vill dra all uppmärksamhet.


Tjaa:)

Dagen har vart kul. Hade friluft dag med skolan och då bar det av till Valsberget och åka slalom.
Åkte för det mästa med Konkas och Becki, men åkte om kring med många andra med. Kul har det vart.
Konkas är ganska feg men det släppte för hon vart tvungen att åka efter mig. Sen så var vi i pulkbacken och vandra, hehe på vägen ner så åkte jag utan att jag ville det, alltså jag fick inte stopp på mina förbannade uggs. Så jag åkte ganska snabbt ner på dom jävlarna.. Skämmigt.. :P
Sen så har man lekt med konskas, eller jag satte mig på hon, medans hon satt på marken sen så blev det lite bus. Haha. Btw, det var då vi väntade på bussfan som var sjuhelvetes sen. Irriterande.
Men dagen isig har vart bra. :) När man kom hem blev det en lång varm dusch, skönt. Sen har det inte hänr mycket, :)





Nu går man med domhära kläderna..



Imorse och underdagen var det VITT.



Lyften. Konkii och jag.

Bekki, Jag gjorde också det, stolt.

Frida var sur för vi tvingade hon åka parasiset flera ggr.

Dör till denna, han har ju problem


Ante har problem...

hahah

You make me smile

Tja :)

Kom nyss hem, vart och solat och handlat bröd till friluftdagen imorgon som jag inte vill på.
Efter skolan har det var kulkul. Först så letade jag upp Frida och så följde vi några till hennes boy. Såg en yber läskig film så jag stack för ville inte sitta inne häller. När jag kom hem så städade jag, dammsög och dammtrokade. Sen gick jag ut och solade. Kallt ehjåå. Sen så har jag städat mera. Johanna dök upp mitt i allt. ♥ sen så har man svammlat på med den grodan. Kul.  Nu blir det att se greys ♥




heartless

Tja:)
Sitter vid datorn nu, dålig uppdatering idag.
Denna dag har varigt bra.

Skola ofc. Började dagen med 2 och halv timmas Np. Gissa mig igenom hela.
Sen så efter det så hade jag 1 timmas hål. Gick och käkade lunch med Nicklas ochvFrida. Sen så tog man en promenad innan man började om.
Hade Engelska lektion igen då, men javet inte hur mycket engelska det blev gjort. Haha.
Ante han tog fast mig och la ner mig på golver och Gb satte sig på mig, och Viktor tror jag hjälpte till och höll fast mig, iaf så tänkte dom rita i mitt ansikte men dom lyckades inte så bra. Haha, sen tog dom Frida. HAHA.
 
Sen så i uppis så kastade Ante typ mindre än ett halft glas vatten på mig.. Mindre mysit. 2 gången btw. :)

Mer då, Jo på musiken blir man behandlad som en handikappad idiot. Han tror jag inte kan nått så han jävlat typ ger mig kryckor och en rullstoll som är eldriven. Helvetes irriterande. 

Ja mer har hänt, chilla.
Hehe. Efter Svenskan så kom Ante och typ hoppa på   mig, vet inte om han skulle skrämma mig eller nått, men det gjorde helvetes ont efter ett tag. Så vart helt seg på slöjden. Men nu till det bästa.. Jag hälde ett glas vatten in i Antes tröjja. HAHA jag njöt.
Sen efter slöjden så möter jag Ondskan själv i Uppis och han mår dåligt så ger han en ipren och dricka. (:
Mer som hänt idag, ja, Linus lurade mig och lyckades knäppa upp min Bh.

Efter skolan så Drog Jag och Frida och köpte hårfärg.
Alltså så har jag färgat håret på Konskas, jag tycker det blev super bra! :) Röd-brun färg ;) Sen så har jag och Fridat bara svammlat på. När hon drog har jag vart med Jonte och Nicke. Försökt plugga faktis men det går inte bra. Insåg när jag pratade med en hur mycket jag saknar en annan.. Men this shit is life and life is life..


 
Gurra ..

Mer handikapp...

På g till Ica eller Konsum

Före :)



EFTER :D ♥


Nu blir det matte plugg..



Du är bäst ♥


Takning Chances

Godnatt alla!

Blir att sova nu eller först duscha, och byta säng kläder. Älskar att sova i nya sängkläder.♥


Så bra gick det att plugga.



Myste med Wilda  <3


Hur gör man??

Tja hörrni.

Jag tycker det är iskallt i mitt rum.
Jag får inte upp värmen mer än så hära är kring 21 celcius.
( Btw bara jag som tycker det )

Detta har jag gjort
 

  • Vridigt upp elementen
  • Tömt dom på luft
  • Sprungit som en dåre fram och tillbaka √ 
  • Kollat så fönstrerna är stängda
  • Dubbel kollat elementen
  • Dubbel kollat fönstrerna

Inget funkar. Sover med 4 eller 5 täcken. Akut hjälp behövs. Vad mer kan jag den frysna smartisen göra?:)

Matte nu. Blir inte ut och jogga idag pga håller på att bli sjuk och det har jag inte tid med..

Puss
     


Solen lyser

Tja!

Vad händer?:)
Själv så åt man nyss. Idag så har man vart lite spring från lektionerna. haha. Dock värt det. Jag trodde jag skulle till sjukhuset först vi 3, men då ringer morsan och säger att jag ska dit 2. Så drog från skolan vid 20 över. Skulle åka buss, menjag blev lite lurad av mig själv. Ja, när jag var där så kolla hon mitt andra öga och hur jag såg men inte hur stygnen var eller nått. Trodde det var det hon skulle göra men icket det. När jag for så träffade jag Pikke så gick med han hem till Öjebyn för det är så fint väder.  Sen när man kom hem har det inte hänt så mycket. Ska kolla hur jag ska göra min jäkla bro på 10 pappers ark, den ska hålla 3 hg. Jobbit.  



Oshit 
Hot om massaker på Strömbacka
 
Hot om massaker på Strömbacka PITEÅ  Strömbackaskolan hotas av en massaker. En okänd person känner sig mobbad av både lärare och elever. "Jag ska ta min farsas hagelgevär och skjuta så många som möjligt innan jag tar mitt eget liv", skriver han eller hon på ett internetforum.
Hotet publicerades på internetforumet Fragbite klockan 8.39 i förmiddags. Personen skriver under rubriken "nu jävlar ska de få!" och meddelandet lyder ordagrant "jag är så trött nu på skolan! jag har varit mobbad igenom så många år av både lärare och elever och nu är det dags att ge igen! jag tänker imornn tisdag 16/3 -10, gå i strömbackaskolan och ta min farsas hagelgevär och skjuta så många som möjligt innan jag tar mitt eget liv!".
Största allvar
Polisen tar hotet på fullaste allvar och för en diskussion med skolledningen om hur man ska agera.
- Vi har upprättat en anmälan om olaga hot mot grupp. IT-avdelningen forskar vidare med hjälp av personal på Strömbacka och vi får se vad vi hinner komma fram till under kvällen, säger kriminalinspektör Lennart Hallberg vid Pitepolisen.
Förhör med elever och andra berörda har hållits för att fastställa hotbilden. Om ingen misstänks grips under kvällen ska ytterligare åtgärder vidtas.
- Då måste vi vara på plats på Strömbackaskolan i morgon, det finns inte mycket annat att göra, säger Hallberg.
Meddelandet har tagits bort under dagen och det är oklart hur länge det låg ute på internet.

Happy and sad = Sanna

Godnatt världen för  7 och en halv timme.

Om ni inte fattade det där så menade jag att jag ska sova nu. Trött som en dåre.
Mitt rum är ganska mysigt tycker jag iallafall. Idag dagen har vart bra, Kul och trevlig med minder undantag. Ibland borde mobiler inte finnas men det är VÄLDIGT sällan. 

fan vad bra :) !

Tja :)

Nu är det bestämt! ♥  Blir att fara och bo på hotell den 31-02 nu i månaden med Ewelina Nilsson, barndomskompisen, bästisen. Fy vad jag saknar dig, Kul som fan att göra detta!♥


Kiss me

Tjatja!:)

Blev just av med Hanna.. ville hon skulle stanna men hon har djuren att ta hand om.
Dagen har vart kulkul. Vaknade måde mindre bra, tog en ipren och sedan duschen och dra in till stan och hämta min hanväska, Sedan har dagen bara rullat på med folk. Han kom typ vid 5-6?? Läng sedan man träffa dig dock.
Nu gör jag inte mycket, lyssnar på låten "kiss me" inte ens bra. Nu böt det till "Big girl now". Ska typ he på en film eller gå ut och gå och prata i telefån. Får se.

 Har inga bilder från helgen men blir en gammal cp bild. :)



fest

TjaTja dudes! :)

Kom precis hem från stan varit på fest. Följde med några, kulkul har det vart! Puss på deett!
Vad har ni gjort då?:)

Iaf så ska jag sova nu, så skönt ska det bli! :)

PussPuss♥

you make a better day for me ♥

Tja! :D

Har pratat med Hanna ♥ det var ett tag sen.. Men nu är Piteå i fara igen. ;)
Sen har jag pratat med Dima och jag säger att det är fixat pojk lilla.
Pratar nu med Frida, Everytime for you. :)

Ska platta håret nu. :) Puss


NU är det ju inte så farligt, men ja.

åhh bara sorgligt

Björne gillar kött! Katte är kött, björne jagar kattte, katte springer in i ett träd, Björne skrattar åt katte, Katte gråter, Björne tar en tugga, Katte skriker, björne få rabies , Katte skrattar, björne springer, Katte får horn, björne hoppar ut för ett berg ... Björne ligger död, katte skrattar..


If you wanna Make a better place, take a look at your self

Godmorgon sunshine!♥

Finfint väder ute, det gillas starkt.
Jag vaknade vid 10-11 nån  gång. orkade inte gå upp direkt så låg bara i sängen och lyssnade på musik och halvsov, finns det något bättre man kan göra? :)
Dagens planer är fortfarande oklara. Tror att det kommer bli kul om det blir som det vart bstämmt igår. Hoppas.
Btw kan ju säga att Dima går som modell nu, så coolt barn! :)


Ut med Kohi nu! ( hon är en tjej )


Du är den bästa jag vet! <3

Tjatja dudes! :)

Haft kul kvl?
SJälv har den väl vart hyfsad. Har som ranrat tunt och umgåst med morbrons familj. Man träffar inte dom så ofta så det är kul att träffa dom.
Hade planerat att vara med folk idag, men det gick inte pgd av personliga själ eller ja typ.  Men gansa skönt att vara hemma och bara tänka igenom allt, för hela veckan har vart piss i min skalle. Men tur så finns det fortfarande stjärnor som lyser.  ♥

Jag ser att Joel min bror och Max min kusin kommer bli ett bra team. Dom kommer var typ jävulsungarna så om dom ändå är på det spåret så måste man ju lära dom rätt. ;) Har Busat med dom också. Haha.





Grattis Kusinen! (=

Asså måste dock skryta om min kusin Felix Durhan.

Han spelar hockey och är yber bra. Han tävlar om att komma med i tvpucken, tror det hette så. Iaf att ens vara med att tävla om det är grymt stort! Han är grym i hockey.

Och när jag ändå pratar om familjen Durhan så kan jag säga att Anette och Morbror Magnus och lill kusinen Max kommer idag. Felix ska på en hocky cupp och Alex med. Btw Alex och är också riktigt skillad. 

Puss på du och dig! :)


tränat stjärnan ♥


  ska duscha nu.






När man har kul är ingen tid bortkastad

Tjaa !

Vad gör ni denna soliga dag då?:)
Jag ska dra på mig mjukisbrallor och ut och träna hundarna. Både Grym och Kohi. Känner taggen.
Tanken var att dra till luleå, men tar mig inte. 

Skolan idag har vart kul.
Började dagen med idrott och då körde jag ante och frida pilates tova var våran "instuktör". Kul det. Vi hade lite krig med bollarna sen så blev det "uppdrag attack" Alltså vi attackerade Rikard med  3 gigantiska bollar! Haha kul.
Och så har Ante blivigt en Ninja.. HAHA!
Sen så So, som man höll på att somna på. No var slapp, man satt bara och pratade. Sen sissta Engd. SUGER BAJS men den är slapp. Hade glömmt att vi hade läxa till idag så mitt resultat kommer vara NOT GOOD! hehe.
Sen så sa jag till läraren att jag går hem från svenksan för spanska gruppen fick gå hem, och hon bara ja gör det du missar fika. Haha lärarna älskar mig!

Sen så gick jag ut med frida och lejdade mig ofc.
Btw Gurra hedde mig i snön 2 ggr..



HAHA ser ut som en tjokis, :) Asså ni skulle sett mina skills! gjorde en bakotkullebytta efter det dära! ;)



HAHA frida din lejda unge, ♥ jag i spegeln:P

UT nu smsa! :D

It was the final straw

Tja dudes! :)

Sitter och diver med nån jävel på msn.

han skrev tja:)
Jag: Kvack
Han:ska vi?
Jag: så säger en anka.
Han: du pratar gammelsvenska jag inte förstår.
Jag:Yoo låta som en fucking cool anka Yaaao
han :skav vi göra det?
jag: fucking klart som fan dude!

En sånhära konstig sak. hehe :)


Aja coolingar nu ska jag sova i mitt nya rum. Inte en  puss på det.
Blir kanske att dra tl luleå när man slutar imorgon! träffa natta. :D kommer sakna hon.
Btw när jag ändå pratar om en av familjen Nilsson/Spadaro Så kommer Ewe upp vecka 13, blir kanske att joina dom tl kiruna. ♥

Puss på er☻


I cant see

Tjaa :D

Hejdu ja just du! :D Kul att du läser. :D 

Haha okej, ska sluta lejda mig! Nu är jag rätt så glad. Vet inte varför men så är det! Mitt rum duger så ja det e bra nu.
Känner inte av min trötthet nu, men den kommer osm en bomb vid 10 säkert. 

Asså jag har bara sprunigt omkring och fixat det senaste timmarna. Puss inte på det! 

 

Just nue. 

PUSSHA DET BRA ! :)

You make me sick...

Tjaaa! :D

Jag sitter hära trött som en jude... Vet inte vad det är men n förtiden är jag jätte trött. Jag gick dock och la mig tidigt igår. Det är riktigt jobbit iaf.
Skola självklart idag. Varit kul ändå. Anna och Tova har suttis och räknat blondinmatte.... HAHAH så lejda ni var!
Sen så har Ante stänkt in sig själv i en skrinda. Typ en rullande bur.. Det började med att jag och Frida skulle bära ut han i snön. Men det blev buren istället. Haha så fult det var. (: Riktigt kul.
Sen så är jga kom hem passade jag joel, och sendan drog vi tl Jysk och köpte kuddar och överkast. visar bilder sen. Nu ska jag hjälpa tl med att fixa det dära fula rummet.




Asså  var som ett slusk igår!  Gick omkring med mjukisbyxor och mjukis tröja :O + uppsatt.


Anna på sitt dagliga "Hemliga" uppdrag.




Ni ser ju vad hejjna är. ( ANTE) Dock vad tror ni man har i bild? ;)

this is it

Tja greys nu, men slänger bara in bilder på min nya tunika och vätska.




SOCIALA?

Tja, e du social adda [email protected] :D! 



Nu vet jag inte vad jag ska göra.. känndes som jag borde tvätta.

AJA ADDA PEOPLE! :)

Nå fränt ;´)

tjabba:D

Är med Bakkis nu! :D Hon dansar som en same eller nått. Kul!
Vi har vart ute och blivigt uppraggade på ok... HAHA Gubbar vi 40år åldern typ. Kan säga att Johanna följede med dom hem.. haha skoja.  Sen har vi vart ute och väntat! .. Inte kul att bli sviken.. !


Hehe, håller huvudet högt!

Tja! :D Har precis kommit in.

Först så bad Gb mig komma tl skolan och vara social, det gjorde jag. Sen så drog jag och hämtade joel som jag lovade pappa. När jag kom hem så kom det en en brilljant ideé! Köra skoter! :D Jag tror det är en Ski-doo Mxz 600?:O Iaf är det en geting på den och den är gul!
Iaf så gjorde jag det då. Det gick super bra i början tills jag drog ut på svängarna, då köre skoter ner sig i snön.. Pappa var tvungen att komma. Jag kom lös och körde några meter och fastnade och så kom jag lös sen körde jag några meter igen och fastnade! ( HUR?! )  Sen då sa pappa att jag skulle köra några varv tl då. Ja sa nej kommer bara fastna. Men jag körde och så när jag skulle vända då fastnade jag IGEN!!! Asså det är skoter det är fel på! :O Sen körde jag ett varv för brorsan vill åka, jag klarade det! ;D Tror dock min familj tkr jag är en helt misslyckad skoterförare och dom borde låsa in mig i källaren!   MEN TROTS DETTA HÅLLER JAG FORTFARANDE HUVUDET HÖGT ;)

Nu väntar jag på grobrodern Bakkis. 


Jag vet inte hur länge jag orkar ta detta..

Heej sweet! 

Asså ni e jju för söta! Alltså NI läsare. Jag bloggade inte nå igår, och jag fick besöks rekord! på länge. så kul :D



Iaf så är jag trött som en jude, var vaken till 02,00! Var med Emelie och Nicke och såg film. Filmen var bra, men synd att jag somnade i slutet. +igår såg ja handboll också! :O Fattar inte ens hur det kan vara kul?! 

Bilder från igår,

Glaggor..



HAHAHHA! Viktor tog fridas mjölk och jag och anna garvade! Och då tog ante annas mjölk! HAHAH Annas stubin fanns inte och hon sprängdes. Med andra ord så anföll hon ante så han spillde haha men han tog ändå mjölken. ;) HAHA tur man inte dricker skolmjölk.   BTW Typ många från klassen är med i tv. NORDNYTT ;) jag är med fast bara min hand och höft, dom filmade när vi tog mat och jag tog inte nå typ, så dom somade... Hehe. Hatar skolmaten.

JOEL VS JOEL
HAHA tillgjord?                                                                  elleer är denna? ;)

Ja, nu ska jag sova och ta ikapp mina 8 skönhets timmar man ska sova! ;)
Var yber trött på skolan idag.. Speci på So:n. Sen på svenska var det lite roligare. Gick typ en kvart tidigare därifrån och la mig på en bänk och babblade med Tova.  Asså Sen efter matte drog jag hem, men stod och pratade med lite boys som har hemlisra för mig som handlar om mig.. Inte kul! Ska jävlat få veta det! (: Om ni läser så sägar jag, "Ja vet att du vet att jag vet att du inte vet!" Eller vet du/ni? Eh jag blir galen! 

Ha det fint nu! :) Puss♥ 


TJA :d

Hej, dåligt uppd idag, kommer senare ikv. Är upptagen nu, så kan inte :P

Fuck!

FUCK! FUCK,FUCKFUCKFUCKFUCKFUCK!!! DET DUMMASTE JAG NÅGONSIN GJORT

E raaaap!

Godnatt people!

Tjabba tjena hallå! Pratade nyss med min grodbror Johanna. Kul de! Har verkligen saknat hon. Nu är det bestämmt att vi kommer vara med varandra på onsdag och så är det! :) 

Haha ja när johanna började på sin mening så kom det värsta rapen mitt i allt! :O HAHAH typ dog...

Sen så har jag "drivit" med nicke. Han sa att jag och johannes min lille brorsa är lite lika.
Jag skrev åhh nu hänger jag mig själv.

Nicke skrev: Skoja! :D skulle bara se vad du sa! Förlåt, dö inte! :(

Jag skrev: Försent, det ända jag behöver göra är att skjuta bort pallen jag står på och så är jag död.. Nicke du är en super bra vän bara så du vet! HA ett lyckligt liv!(: Och at inte på dig skulden för min död!

Han skrev något mer.. hahah ! :D


AJA NU SKA JAG SOVA ELLER FÖRST DUSCHA! :) PUSSHEJ♥


Ehh hallå nån som sett en vilsen pitebo i skåne!

Assåå OKEEJ LÄS NOGA!!!

DET är såhära att för 6 år sedan så var det en pojke som hete Sebastian.
Han bodde med sin familj i muksund. Men en dag så tappade vi bort sebastian. Ja och ingen vet vart han for?!

Men nu så har vi fått spår att han är i skåne och vandrar på gatorna och söker sig hem till norrbotten!
Så nu ber jag er och alla andra att kolla efter en bort sprungen vilsen lite pojke på 185 cm! Om du sett han ring då 0730813772. 




RÄDDA POJKEN! HJÄLP HAN ATT HITTA HEM!

Helvetes, miss you ♥

Tja!

Vad händer?
Själv så är det inte mycket som pågår här. msn snackar ofc.
Ewe barndoms komis och min bästavän som flyttade tl malmö skulle komma när dom fick påsklov, men fick just veta att det inte går. Fy vad tråkigt för jag vill verkligen träffa hon! Saknar ewelina grymt mycket. Hoppas jag tar mig dit i sommar. Beror helt på hur mina gymnasie val blir.  

ha det bra :)

Crawl to we can walk

Tjjjaaa! :D

Asså är glad som ett barn på julafton! :D
Kom precis hem från sadistfängelset även kallat solanderskolan.
Riktigt slapp dag för mig idag. Inte ansträngt mig på en ända lektion, man gör ju inget i onödan. ;) Men vi har inte behöft göra nå typ. S-L-A-P-P-T!!!

Asså FOLKET TA PÅ ER KLÄDER OCH DRA ER UT I DETTA VÄDER, ja menar ta vara på det när man har det ;) !






Aja Ha det bäst nu! :)

Orkar inte bry mig,

PussHej, godmorgon solstrålar!

Just så känner jag mig! Asså vet inte varför, men är bara glad.
Vaknade utan att vara trött idag vid 8 typ :O Panik. Satte upp mitt krull till hår och drog tl skolan.
Jätte kul att träffa dom man inte träffat under lovet! Minder kul med lektioner.
Asså Jobbade inte ens. typ läste men inget jag läste fastnade i mun super hjärna. Så ja satt och babblad och lystnade på musik och väntade på att vi skulle sluta. Efter det så har/hade jag 2 timmars hål, det tar slut om 20 min.. Men men. Har då hunnit tl stan och hämtat min glasögon. Hem och plattat mitt hårhelvete. Nu ska jag packa idrottskläder och dra tl skolan. Puss♥ 




GLASÖGON IGEN..


Godnatt världen!

Godkväll!

Har inge vettigt att skriva. Vill bara säga godnatt, och att jag hatar mitt hår.

Kolla bilder på mitt hår och mer:P



ASSÅ VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRKÄNA DETTA JÄVLA HÅR?



himmla gammal bild :P
Jonte ivar pappa och johannes och COOLA JAG :P

 en tl bild hehe! Jonte ivar pappa och det svarta barnet som knappt syns e johannes och sen COOL JAG :D

crawl



Läsre denna sida, falskasanning asså det är om Bloggarna

http://www.finest.se/falsksanning

I cant deal with it right now.

Hej! :)

Känner mig asså inte på humör för nått. Just nu vill jag att Johanna min grodbror kommer hem!♥

Nicke tack för man kan prata med dig! :)
Kändes bättre när jag sa det irl tl nån. 

Det jag gjort idag är typ smsat, bara vandrat och tänkt och duscha. Nu har jga sett greys och Dh som jag missade i veckan. 

 
DAGENS FRILLA,  orkar inte göra nå med mitt ris tl hår.

Ha det fint ska byta rum nu,

KOLLA denna låt, den är fin :)
FAST SPOLA TL 1 MIN FAMOT!


På ingång :)



Denna tror jag jag med får



 denna klänning med.

Sen tror jag inte det var nått mer. :)

betrayed solid worse

Hej :)!

vaknade typ vid 12. Ställde dock klockan på 10, men inte fan kom jag upp då.
Iaf så vaknade jag och åt brunch med Natha. Jätte kul att träffa hon igen! ♥



Vi satt då bara och pratade, trevligt, trevlig.

Igår kvällen.
Drog vi in till stan på fest då. Kul det.
Sens å gick vi och käkade på sunes och max, haha delade oss. Sen så samlades alla på max. Satt vi dära och pratade. Kulkul. Sen så mådde brorsan inte så bra så vi drog hem. Sen ringde några och bad mig komma tl dom, jag tänkte "ja, vahfan man lever bara en gång.!" Men när jag skulle dra så märker mamma det. GREAT. Aja nån annan gång hurrni! :) 

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Men jag ska se Dh och greys som jag missade i veckan. :)

smsa 0730813772

Fixad och redo!

Tjjjaaa!

KÄNNER TAGGEN! Förfest snart hos nicke, sen fest och efter det efter fest. haha blir mycket. Men ska hålla det jag lovat mamma och pappa. :) 



 hahah oseriös ville bara lejda mig (A) 

Ha det fint! och vi som träffas snart! HEJ PÅ ER! :D


fastnade med skoter... SKILLS ohja! ;)

hehe, var nyss ute med skoter, eller var ute och körde. Gick bra tills jag fastnade. skulle svänga ;)





SMIDIGT ENS:) ska fixa mig nu! Puss♥

KOLLA PÅ DOM!



Haha jag tycker dom e smått roliga! :) kanske dålig början på how to be a gangstar. men se dom dom e roliga!

Btw inte för att skryta så kan jag och tina handhälsningen ;) haha lejt! 

Hare bra! :) 

a drop in the ocean, it's a change we can't decide

Morning sunshines!♥

Vad gör ni då?:)
Själv ligger man i sängen och smsar, tänkte att jag kan ju uppdatera när jag ändå inte gör något vettigt. (Y)

Dagens planer är väl att fixa sig och chilla och sen fest för nicke. Ska kolla med Jonte om han orkar köra lite skoter. Kände att det skulle vara kul.

Igår så gjorde jag inte mycket kan jag säga.. Min planer blev förstörda. Men iaf så kom Tina. Vi pratade och kollade runt på internet och såg en film "cabin fever" den var rätt så bra. Märkte igår att det finns människor som borde skaffa sig lite sperspektiv.


Love ya bff!♥

Aja hurrni har det bra! :) ska lägga in nån video som jag tycker in ska kolla på! :) PussHej!♥


Kolla tina blogg btw!


Kallt, surt och HELVETE

HEEJ :D ♥
Fin rubrik ehjå! :)

Asså är så förbannat les päronen så jag sticker nu. Vet att vissa föräldrar läser min blogg men jag bryr mig inte för jag tror mina päron märker att jag är sur på dom. Så jag vet vart jag ska men dom vet inte och dom ska inte få veta!

Idag, ja man gick och la sig säkert vid 4.

Det vart söjjna.
Jag och Tina  for och såg Bio, Sen så sa nicke att vi skulle träffa upp dom. så det gjorde vi! :D Vi gick hem tl öjebyn från stan kallt som fan. men roligt. BUSIGHETER! :) När vi kom hem låg vi och frös! :) Tina och jonte åsg film jag smsade. sen somnade jag. Jonte och tina såg fortfarande film. och sen gick jonte och sov, tina satte sig på msn osv, hon gick och la sig vid halv 8 typ, busigt. ;)

Sen jag vaknat nästan har min dag vart förstörd.






busigt!;D

When it gets hard, we want to give up and leave it behind

Ja,

I Söndags
 
Så kom jag hem kring 7 från tina. Jag var med nicklas och Jonte, Sen kom Timmy. Vi började se en film, men stannade den för att se Os hockey finalen. Kanada - Usa. Klart som fan så vann KANADA ♥ 
Sen såg vi en till film. (Y)

Måndags

Jag drog in till stan med Hanna. Hon klippte lugg och jag köpte pengar på mobilen, orkade inte vänta på detta jävla kort. Hanna blev jätte fin btw. När jag kom hem så käkade vi. Sen så fixade det sig så kring halv 8 så drog hanna och erika hem tl hanna och jag drog iväg och körde hockey med jonte timmy och nicke. Jag är ju grymt bra.. 
På vägen hem kan jag då bara säga att jag åkte i snön.. Asså jag har ingen chans mot dom. 

Sen så såg vi film, och Emelie kom. Ja, och bondarna(Jonte nick, timmy) som aldrig  hållt en mobil förr, fick damp för jag smsa. Sen for dom kanske vid halv 2 tror jag. Jag var trött som en jude. 

Tisdag 

Asså kommer inte ihåg.. Förutom på kvällen.

Då var Nicke och Timmy här. Eh vi såg en film, sen så drog vi tl emelie och så djurkyrkogården. DÅLIG. 
Sen så gick jag och jonte hem när dom drog tl sunes. På vägen vart det deep talk med brorsan. 

Onsdag

Bråka med tina på morgonen.. 
Sen så blev det att jag skulle in till stan med hon. Nicke och Timmy han komma innan jag for, och jonte skulle vara med emma så dom följde med mig in tl stan. + plattade nickes hår, han har dock bra hår. 
I stan så mötte vi upp Tina, (fortfarande sur på hon då) Typ gick och kollade runt bara. Köpte leggings.

Sen så for tina hem, och ville hem med så vi tog bussen. Ville inte gå hem, så jag var med pojkarna ett tag. Vi drog hem tl nicke och dom lagade skotern. Sen så fick jag åka med nicke, han kör som en galning. vi slirade en 180. haha:) Sen så gick vi till Pitstop tror jag det heter. Där kom Jonte och dom andra. Fick åka hem med jonte på skotern. HEHE höll på att tappa han hjälm som var på min skalle för han köre som en jävla dåre! :D Vi hoppade med skoter typ 3 ggr. haha kul som fan att åka, men läskigt som fan med! + höl på att flyga av ett antal ggr. 

Sen på kvällen så kom Tina, och vi bara chillade. Jag köre pingis mot nicke ja vem vann? Jag eller? :O 
Sen så drog jonte och några och Nicke och Timmy stannade med oss. Vi gjorde inte mycket. 
Vi tänkte busa i jontes rum, men det blev inte. Iaf så sen så gick jag och nicke och hade deep talk. Trevligt, + så kollade vi youtube, :) Sen så vart det inte mycket mer gjort.  

Torsdag.
 IDAG WTF

Nu ska jag gå i duschen sen ska jag höra med brorsan om han vill köra skoter :D! 
Blir kanske bio ikv. 
Uppd sen :) 

HA DET BRA ♥ 

HAR GRATIS SMS IGEN! SMSA 0730813772 ♥ 
   

Förlåt...

Hej! Asså serri jag har inte haft tid för att blogga.

Men nu tar jag mig tid.

Iaf bilder från Fredags och en från lördags.













HAHA pikke nu är du ute på internet!


Helgen

Hej,

sry för dålig uppd. Men har som sagt vart hos tina sen fredags och så har jag inte haft tid för att blogga.
Denna helg har vart perfekt.
Men korta då vad vi gjort.

Fredag.
Jag for tl tina, och där var det folk, vi käkade tacos, och sen svammlade vi bara om kring, t.ex sms-reloette och vi skulle göra "Jag har adrig" men det glömde vi. Men sedan när det bara var jag tina och johanna kvar så hängde jag och johanna uppe på loftet och chillade.. Eller dansade och sånt.. ;) Sen så när johanna drog så såg jag och Tina film och satt på datorn och, det var nått mer men kommer inte ihåg. Kul kvl iaf. + vi såg hockeyn. 

Lördag.
Vaknade vid 11, men låg tl 12. Sen så gjorde vi ossit. Sen så fixade oss och drog in till öjjebyn. Vi drog och handlade. Vi träffade hanna som satt i mitt rum, :) Sen så kom Nicke och Timmy och Jonte, och hanna drog.
Vi alla satt i mitt rum och babblade och typ kollade runt på internet. Sen så betsämmde vi oss för att dra och åka skridskor i böle. Vi lånade bilen av pappa och Timmy fick köra efter som han körkort. Jag vart tvungen att masera nicke i bilen.. Men dock så fick jag tbx. :)  Iaf så for vi och tl isen då, men icket, den var ju översnöad. SURT.
Men vi drog hem tl Tina och sjöng singstar och sånt, plus så gjorde jag och tina middag, vi var skillade! :)
Jonte och dom andra var tvungen att dra. Jag och tina fick slut på ideér så, vi bad dom komma igen och det gjorde dom. Himmla kul.

Vi gjorde inte så mycket igt, men jag åkte ut i snön iaf av nicke. Men jag lyckades skrämma han, haha han blev rädd, och då lyckas man bra! :D 

Dom får kring 2-3 på natten och jag och tina drog upp tl böle och busade. ;) Sov riktigt skönt den kvällen! :D 

Söndag.

Jonte ringde och väckte mig vid 12. Han frågade om jag visste vem som vann hockeyn mellan finland och Slovakien, men vi orkade inte se hela så NEJ  jag visste inte. Irriterande. 

Sen så vaknade vi verkligen och käka och slappade. Sen så åkte jag hem och var med nicke och jonte och timmy.  

RSS 2.0